Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Ostrava, 46000 m2

Ostrava

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info o ceně v RK.)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji ucelený soubor pozemků o celkové rozloze cca 46.000 m2, které jsou územním plánem zařazeny do zóny P43 určené pro lehký průmysl. Pozemky se nacházejí v Ostravě, KÚ Nová Bělá a přímo navazují na silnici Plzeňská II/647. Pozemky jsou logisticky velmi dobře umístěny-vzdálenost od letiště Mošnov je 12 km, centrum Ostravy je 10 km, vlakové nádraží Ostrava-Svinov je 10 km.

Pozemky jsou rovinaté, čisté, není potřeba žádné terénní úpravy před započetím výstavby. Inženýrské sítě v dosahu pozemku. Na pozemcích nejsou žádné stavby, neváznou žádná věcná břemena (prověřeno u jednotlivých institucí a společností). Pozemek je bez ekologické zátěže, nebyl ani v minulosti kontaminován škodlivými látkami a v současné době je využíván jako zemědělská půda.

Vhodné na výstavbu budov, zařízení a ploch lehkého průmyslu. Na pozemcích je možno postavit objekty s maximálně 5-ti nadzemními podlažími s konstrukční výškou max.3,5m. Koeficient zastavěnosti není stanoven. Přímo na pozemku je společností ČEZ potvrzena kapacita pro připojení výrobny na napěťové hladině vvn a vn (5+7MW).

V případě zájmu je možno jednat o prodeji dalšího navazujícího pozemku o výměře cca 70.000 m2

Bližší informace při osobní prohlídce nebo telefonicky.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně v RK.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Ostrava
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
46000 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Laufersweilerová

Lucie Laufersweilerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu