Prodej rodinného domu, Klíčany, Polní, 180 m2 (ID: 3427513)

Polní, Klíčany

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Klíčanech

Úklidové služby

Informace k domu

Realitní kancelář 100klíčů nabízí zprostředkování prodeje rodinného domu v Klíčanech, Praha – východ. Dům se zastavěnou plochou 115 m2 disponuje velkou zahradou o výměře 916 m2.

Dům byl postaven v roce 1965, je zděný, částečné podsklepený (další sklep je přístupný ze zahrady) a má dvě nadzemní podlaží.

Dispozice domu je 6+2, 3+1 v přízemí a 3+1 s prostornou terasou v patře. Aktuálně je přístup do patra schodištěm ze společné chodby, drobnou stavební úpravou lze získat nezávisle užívané jednotky. Na zahradě je garáž pro 2 auta a dřevěný altán.

Dům je udržován, má plastová okna, vytápění je ústřední, elektrickým kotlem. Do domu je zaveden také plyn. V obou podlažích je možné topit i krbovými kamny. V současnosti je dům napojen na vodovodní řad, studnu a kanalizaci. Náklady na bydlení jsou velmi příznivé, v domě jsou rozvody vody odděleny na pitnou vodu z vodovodního řadu a vodu užitkovou ze studně. Dešťová voda je svedena do jímky o objemu 9 m3, ze které lze zalévat zahradu.

Předností nemovitosti je její výborná dostupnost: do Prahy se na metro Kobylisy dostanete autem za 12 min nebo autobusy za 19 min (včetně pěší chůze od domu na zastávku autobusu).

Průkaz energetické náročnosti bude vyhotoven, nyní proto uvádíme třídu G.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Polní, Klíčany
ID
230000672
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1031 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Radek Jindřich

Mgr. Radek Jindřich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Klíčanech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu