Prodej rodinného domu, Děčín - Děčín II-Nové Město, Nedbalova, 490 m2 (ID: 3427875)

Nedbalova, Děčín II-Nové Město

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

prodej prvorepublikové vily v žádané lokalitě města Děčín - Nové Město, ul. Nedbalova. Jednotlivá podlaží domu nabízí maximální komfort pro vícegenerační bydlení.
Vilu lze, po prodělané rekonstrukci a dostavbě nového podkroví, rozdělit na dvě části.
V původní části domu, v přízemí, se nachází velká jídelní hala, pracovna, obývací pokoj a kuchyň. Z prostor jídelní haly je možno francouzskými dveřmi vstoupit přímo do okrasné zahrady.
Po dřevěném schodišti se dále dostanete do druhého patra domu, kde se rozkládá samostatný byt o velikosti 4+0 s vlastní koupelnou.
V nové části domu, jeho levém křídle, se v prvním patře nachází bytová jednotka o dispozici 1+kk již v moderním pojetí. Následující patro je podkrovní. Zde je vybudován velkometrážní mezonetový slunný byt v opět moderním kabátě, jehož dominantou je obývací prostor s krbem, který propojen s kuchyní na míru a jídelní sekcí. Zde velká francouzská okna oddělují obytnou část od velké terasy s impozantním výhledem. Samozřejmě následují i další obytné místnosti včetně dvou ložnic. Moderně vybavená koupelna a zcela samostatná technická místnost.
Pod polovinou domu se nacházejí zvýšené suterénní prostory se samostatným vchodem. Tyto lze, po rekonstrukci, využít jako bytovou jednotku o velikosti 1+1 nebo jako kancelář pro podnikání. V další části jsou sklepní prostory. Vytápění vily je řešeno plynovým kotlem. Ten je společně s bojlerem umístěn v suterénu.
Dům byl v minulých letech kvalitně zateplen, včetně výměny všech oken a dveří. Součástí domu je i nově přistavěná prostorná garáž 45 m², nad níž jsou další obytné prostory propojené s původním domem.
Vila má podlahovou plochu o výměře 490 m², celková užitná je 580 m². Okrasná zahrada má výměru 502 m². Zde se nachází zpevněná celodřevěná plocha pro letní posezení.
Interiér v domě je velmi podmanivý. Doplňují jej i původní historické prvky: centrální dřevěné schodiště, dřevěné obložení a zdobné prvky, kazetové obložení, původní masívní dveře, kachlová kamna, štukované stropy, osvětlení. Vše je doplněno stylovým nábytkem, který poukazuje na historii domu a rodinné sounáležitosti.
Nemovitost se nachází v oblíbené lokalitě nedaleko lesoparku Kvádrberk. Také v těsné blízkosti areálu Nemocnice Děčín. Město Děčín se rozkládá na rozhraní Českého Švýcarska a Českého středohoří. Veškerá občanská vybavenost, síť obchodů a služeb, které uspokojí Vaše každodenní potřeby, jsou v docházkové vzdálenosti. Lokalita nabízí řadu kulturních i sportovních zařízení a několik historických památek, které stojí za to vidět. Dominantou tohoto nádherného okolí je bezesporu Děčínský zámek. Zavolejte a domluvte si prohlídku domu. Věřte, že budete nadšeni. Ev. číslo: 646249.

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 2. 2024
Adresa
Nedbalova, Děčín II-Nové Město
ID
646863
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
490 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
262 m2
Podlahová plocha
490 m2
Plocha nemovitosti
764 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Sylva Lopušanová

Sylva Lopušanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Děčíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu