Prodej rodinného domu, Klučov, 160 m2

Klučov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Klučově

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej nemovitosti. Luxusní rodinný dům o dispozici 6+kk, nacházející se na pozemku o velikosti 674 m2 v obci Klučov, nedaleko Českého Brodu.

Dům je zasazen do svahovitého terénu, který umožnil originální a zajímavé terasovité řešení okolní zahrady s významným bonusem v podobě krásných západů slunce a červánků.

Pozemek zahrnuje i parkovací stání s možností dobíjení elektromobilu, a s automaticky dálkově ovládanou pojezdovou bránou. Dům se nachází ve slepé tiché ulici, na jejímž konci dominuje překrásná vinice významného vinařství Klučov.

Samotný dům je rozložen do dvou pater, přičemž jeho konstrukce je ze speciálního železo betonového materiálu. Orientace domu na východ, jih a západ zajišťuje prosvětlení jeho interiéru a výhledy po celý den.

Nemovitost je zabezpečena bezpečnostním zařízením Jablotron s možností jeho dálkového ovládání.
V horním patře se nachází vstupní chodba, samostatná šatna, tři ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, prostorná technická místnost, vše propojené dominantním betonovým schodištěm vedoucím do přízemí domu, kde se nachází prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu a do zahrady. V obývacím pokoji jsou i krbová kamna. Součástí přízemí je i další pokoj s vlastní koupelnou s vanou a toaletou. Celý minimalistický designový interiér je pečlivě promyšlen s důrazem na estetické a funkční prvky, které dokonale ladí s jeho architekturou.

Zajímavostí je, že oblast kolem Českého Brodu je známá svou tradicí vinohradnictví sahající až do 14. století, což přidává tomuto místu jedinečný půvab.

Zahrada kolem domu je pečlivě navržena zahradním architektem s ohledem na detail, což z ní dělá ideální místo pro relaxaci. Samozřejmostí je její automatické zavlažování.

Klučov je navíc skvěle dostupný, neboť leží pouhé 4 km od Českého Brodu a nabízí vynikající spojení do Prahy, ať už vlakem (pěší chůzí na vlakové spojení trvá pouhých 10 min.), nebo autem (20 min), vzhledem k blízkému nájezdu na dálnici D11.

Zásadní předností domu jsou i vynikající sousedi bydlící v jeho okolí.
Možnost hypotečního úvěru samozřejmostí, více informací u makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Klučov
ID
2788
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
96 m2
Plocha nemovitosti
674 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Dálnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK PRINC

RK PRINC

Hanusova 353/12, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Klučově (okr. Kolín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu