Pronájem rodinného domu, Vratimov - Horní Datyně, Emana Slívy, 135 m2 (ID: 3429035)

Emana Slívy, Horní Datyně

Rezervováno
28 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Vratimově

Informace k domu

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu moderní novostavbu rodinného domu 142 m2 v Horní Datyni - Vratimov. Součástí domu je prostorná garáž pro dvě auta. Můžete u ní projít suchou nohou přímo domů .Dům je velmi prostorný a má masivní dřevěnou terasu v prvním patře, která zároveň kryje dlážděnou terasu v přízemí. Vstupem do domu vejdeme do oddělené předsíně, se kterou sousedí větší technická místnost. Dominantou přízemí je velký obývací pokoj s kuchyní a halou, který tvoří otevřený a vzdušný prostor. Odtud se dostanete přímo na zahradu, nebo do pracovny, koupelny s toaletou, komory a na schodiště vedoucí do haly v druhém podlaží. Všechny pokoje mají samostatný vstup, jsou neprůchozí. 2 opravdu velké velké pokoje, 1 menší, koupelna, kde je sprchový kout, vana, toaleta, umyvadlo.
Dům je energeticky úsporný, je zateplen, okna plastová s trojskly, Topení je ústřední podlahové, je připraven prostor pro krbová kamna, v případě zájmu a dohody je může majitel dodat. Můžete si také vybrat vlastní. Stejně tak kuchyňskou linku. Vše je věcí dohody, ideálně při prohlídce na místě. Můžete mít bydlení zcela podle svého vkusu.
Nájem je 28 000,- Kč/měsíc + energie u vybraných dodavatelů svým jménem, kauce ve výši tří nájmů, provize RK je jeden nájem.
Těšíme se na prohlídku, přijďte se podívat.
Nabízíme celkem tři domy v blízkém sousedství. Můžete bydlet s kamarády, kolegy, rodinou.
 

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
28 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
7. 3. 2024
Adresa
Emana Slívy, Horní Datyně
ID
379
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
142 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
170 m2
Podlahová plocha
135 m2
Plocha nemovitosti
1272 m2
Plocha zahrady
1102 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo JK finance a reality

JK finance a reality

Železárenská 636/4, Ostrava, Hulváky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Mgr. Klára Krystýnková

Mgr. Klára Krystýnková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Vratimově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu