Prodej bytu 3+kk, Brno, Klatovská, 134 m2 (ID: 3429234)

Klatovská, Brno

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme prostorný a slunný 3kk mezonetový byt v Brně. Tento atypický byt se nachází na ulici Klatovská, která je jednou z nejžádanějších adres v této lokalitě. Fotografie nedokáží plně zachytit energii a atmosféru, která je v tomto bytě přítomná. Musíte ho prostě navštívit osobně a zažít její kouzlo na vlastní kůži. Zejména za slunečného počasí, kdy celý byt doslova září. Obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem sousedí s terasou, která poskytuje skvělé místo pro odpočinek a posezení.

Tento byt se vyznačuje unikátním designem a příjemnou atmosférou. Kromě světla, které zde proudí přirozeně, mu dodává útulnost krb na tuhá paliva, což je vzácnost v mnoha bytech. Byt má také původní krov, který mu dodává osobitý charakter. Schodiště Vás zavede z přízemí do podkrovního pokoje, kde se nachází menší relaxační prostor nebo pracovní koutek. Zde je také umístěn plynový kotel.

V přízemí se nachází prostorná ložnice a moderně zařízená koupelna. Celková plocha bytu je 134 m2 + 7 m2 terasa. Jednou z hlavních předností tohoto bytu je jeho zajímavé prostorové řešení, které vytváří vzdušný a světlý pocit. Poskytuje spoustu příjemných zákoutí a zaručuje soukromí pro všechny obyvatele. Existuje také možnost vytvoření dalšího pokoje, který by vyhovoval Vašim individuálním potřebám.

Navíc, tato lokalita nabízí bezproblémové parkování přímo u domu, což je jistě velkým přínosem pro všechny obyvatele.

Financování tohoto bytu lze řešit prostřednictvím hypotečního úvěru, a rádi Vám s tím pomůžeme.

Byt je již volný a připraven k okamžitému nastěhování.

Bytový dům prošel celkovou rekonstrukcí, včetně nové střechy, zateplení, fasády, lodžie, výtahu, dveří, oken a schodů.

Další informace o tomto bytu si můžete prohlédnout v naší videoprohlídce. Pokud máte jakékoli dotazy nebo chcete domluvit osobní prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Klatovská, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
134 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu