Prodej bytu 2+kk, Benátsko, Itálie, 67 m2 (ID: 3430354)

Benátsko, Itálie

3 999 990 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Vlastní apartmán je ideální příležitostí, jak si dopřát dovolenou bez zbytečných starostí a výdajů. Nebo to může být i zajímavá investice.

Velice oblíbeným turistickým cílem pro návštěvníky z celého světa je tradičně Itálie. Pokud patříte k milovníkům slunce, sněhu a dobrého vína, pak můžete zvážit možnost investice do apartmánu. Výhodou je, že se apartmán nenachází přímo na pláži. Nebudete tak rušeni od turistů a vychutnáte si zasloužený klid. O koupání v moři rozhodně nepřijdete. Na pláže Lido di Jesolo se bez problémů dostanete za hodinku autem.
Ani v zimě se tu nebudete nudit.
Opět stačí pouze hodina jízdy vozem a můžete obdivovat nejkrásnější dílo světa.
Tak totiž o Dolomitech hovoří slavný horolezec Reinhold Messner.
Italové jsou velcí milovníci vína, života a tradic. To vše je zahrnuto v jejich slavném vínu Prosecco. Od vašeho apartmánu je to na nádherné vinice Valdobiaddene, ze kterých pochází toto originální víno, pouhých třicet minut vozem.
Místo, ze kterého dýchá duch historie.
Itálie je také země, kterou každoročně navštěvují milovníci historie a starobylé architektury.

Luxusní apartmány jsou zakomponovány v nově postavených moderních apartmanových domech, které obklopuje příroda. Velkou výhodou těchto nových apartmánových domů jsou nízké poplatky na provoz, z důvodů použití kvalitních materiálů a fotovoltaických panelů. Může to být skvělá příležitost, jak si vychutnat dovolenou kdykoliv, kdy si jen vzpomenete a zbavit se starostí nejen s ubytováním.

Jedná se ale také o velmi dobrý způsob investice, která se z dlouhodobého hlediska rozhodně vyplatí.

Pronájem apartmánu vám může přinášet pravidelný příjem a zajištění do budoucna.

Pro více informací, neváhejte zavolat. Ráda vám zodpovím všechny vaše dotazy.

Parametry bytu

Cena
3 999 990 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Benátsko, Itálie
ID
BS83161
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
67 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bianka Strmenská

Bianka Strmenská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu