Prodej rodinného domu, Malá Veleň, 334 m2 (ID: 3430611)

Malá Veleň

4 730 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 542 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Malé Veleni

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Vítejte v útulném domě v malebné obci Malá Veleň, kde se naskýtá jedinečná příležitost pro pohodlný a klidný život v nádherném prostředí. Tento pečlivě udržovaný dům je připraven přivítat nové majitele do svých dvou nadzemních podlaží, která nabízí optimální prostor pro rodinné bydlení.

V prvním nadzemním podlaží vás přivítáte prostorný obývací pokoj, který se otevírá na rozlehlou terasu s dechberoucím výhledem na okolní kopcovitou krajinu a vlastní ovocný sad. K dispozici je také větší kuchyně s jídelnou, koupelna a dva útulné pokoje, což celkově vytváří dispozičně pohodlný prostor 3+1.

Druhé nadzemní podlaží domu pak přináší čtyři další pokoje a vstup na půdní prostor, který může sloužit jako praktické úložné místo či další potenciální obytný prostor. Dům dále nabízí rozlehlý sklepní prostor s vlastní dílnou, ideální pro všechny kutily a milovníky řemesel.

S užitnou plochou 334 m2 a rozlohou pozemku 3225 m2 máte k dispozici dostatek prostoru pro pohodlný život. Parkování není žádným problémem, protože k domu se bez potíží vejdou 3 až 4 auta.

Obec Malá Veleň, situovaná pouhých 10 minut od centra Děčína, nabízí ideální spojení klidného venkovského života s pohodlím městských služeb. V blízkosti domu se nachází autobusová zastávka nebo cyklostezka, která vás provede překrásnou krajinou směrem do Děčína nebo České Lípy.

Tento dům je nejen místem k bydlení, ale i oázou klidu a přírodní krásy. Přijďte a objevte jedinečný kousek domova, který vám poskytne klidný únik z každodenního shonu.

S financováním rád pomůže kolega - Jirka Košnar +420 721 585 506

Parametry domu

Cena
4 730 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Malá Veleň
ID
66642001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
334 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3225 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Michaela Richterová

Michaela Richterová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malé Veleni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu