Prodej rodinného domu, Kobeřice u Brna, Újezd II., 108 m2 (ID: 3431177)

Újezd II., Kobeřice u Brna

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kobeřicích u Brna

Informace k domu

- podlahové topení
- rekuperace vzduchu
- krásný výhled do údolí a na Ždánický les

Dům stojí na klidné jižní straně ulice s výhledem na zahrady a krajinu Ždánického lesa. Tento exkluzivní projekt zahrnuje pouhé dva rodinné domy ( k dispozici už je jen jeden). Dispozice 4+kk s rozlohou 108 m2 představuje dům s promyšleným designem a velkorysým prostorem. Přízemí, s obývacím pokojem a kuchyní spojenými s terasou a zahradou posuvnými francouzskými okny, tvoří srdce domu. Díky jižní orientaci a mírnému svahu zahrady se naskýtá úchvatný výhled do krajin Ždánického lesa. Prostorná a slunná místnost udržuje obyvatele v centru dění. V přízemí se rovněž nachází velká technická místnost, toaleta a praktické zádveří.

Horní patro poskytuje maximální soukromí celé rodině, s hlavní ložnicí, dvěma dětskými pokoji a koupelnou. Domy jsou prostorné a dobře prosvětlené, s dostatkem úložných prostor a kvalitními technologiemi a materiály. Během stavby je kladen důraz na zateplení a úsporu energie, využívají se moderní plastová okna s izolačními trojskly a podlahové teplovodní vytápění v celém domě. Pro udržení čistého a komfortního ovzduší jsou byty vybaveny rekuperační jednotkou.

Každý dům má retenci pro vsak a sběr dešťové vody, kterou lze využít pro závlahu zahrady. Domy jsou připraveny pro instalaci fotovoltaiky, vlastní klimatizaci a venkovních žaluzií. Venkovní prostor je ohraničen plotem, a parkování je pohodlně umístěno přímo u vchodu do domu. Parkovací stání je vybaveno přípravou elektra pro nabíjecí stanici elektromobilu.

Kobeřice nabízejí krátkou dojezdovou vzdálenost do Brna, nádherné prostředí, nadčasový design a klidné bydlení – všechny důvody pro výběr této lokalitě.

Kolaudace rodinného domu a vaše nastěhování je plánováno na léto. Kupní cena je bez provize

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Újezd II., Kobeřice u Brna
ID
37876
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
108 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
585 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Jan Moudrý

Jan Moudrý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kobeřicích u Brna?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu