Pronájem bytu 3+1, Praha - Smíchov, Hořejší nábřeží, 94 m2 (ID: 3431591)

Hořejší nábřeží, Praha 5 - Smíchov

42 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 4000 Kč + převod na nájemce: elektřina + plyn)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme zařízený byt 3+1 k pronájmu o velikosti 94 m2 s balkonem, situovaný ve 2. patře budovy s výtahem. Nemovitost se nachází v krásné lokalitě Prahy 5 - Smíchov, disponující veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní infrastrukturou (zastávka Zborovská je vzdálena 5 minut chůze od budovy).


Tento zařízený byt k pronájmu dispozičně nabízí vstupní chodbu, prostorný obývací pokoj s jídelním koutem, samostatnou plně vybavenou kuchyň, 2 ložnice, prostornou šatnu, 2 koupelny (sprcha/vana, toaleta, bidet). K bytu náleží balkon (6 m2) s výhledem do vnitrobloku.


Pulsující část pražského Smíchova podél Vltavy, tvořená převážně prvorepublikovými bytovými domy. Lokalita disponuje skvělou dostupností MHD (autobusy, tramvaje, stanice metra Anděl) i silničním napojením. Na dálnici dojedete autem za 11 minut, na letiště Václava Havla za 20 minut. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost – obchodní centrum Nový Smíchov, supermarkety, lokální obchody, restaurace, kavárny, bary, lékárny, nemocnice, banky, pošta, úřady, mateřské, základní a střední školy, prestižní mezinárodní školy - Lycée Francais de Prague, Deutsche Schule Prag, dětská hřiště a divadlo. Pro volnočasové aktivity lze využít smíchovskou náplavku s dětskými hřišti či parky Kinského zahrada, Park Portheimka nebo Petřínské sady. Nebo se můžete vydat na procházku na nedalekou Malou Stranu.


Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh činí 4 000 Kč. Elektřina a plyn se převádí na nájemce.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Parametry bytu

Cena
42 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 4000 Kč + převod na nájemce: elektřina + plyn
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Hořejší nábřeží, Praha 5 - Smíchov
ID
527953
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
94 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu