Prodej rodinného domu, Doubek, 94 m2 (ID: 3432197)

Doubek

11 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 55 997 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Doubku

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji rodinný dům v prestižní a žádané lokalitě Doubku u Prahy, která představuje ideální místo pro ty, kteří chtějí skloubit klid a pohodu venkova s výhodami blízkosti hlavního města.
Dům se rozkládá na podlahové ploše 98 m2, s rozlehlou zahradou o celkové velikosti 1203 m2, což z něj činí nejen prostorné bydlení, ale také poskytuje dostatek místa pro relaxaci a volnočasové aktivity v soukromí vlastní zahrady. Zahrada je vybavena hliníkovou pergolou, která poskytuje stinné místo pro odpočinek. Terasa z kvalitní zámkové dlažby je perfektním místem pro grilování a venkovní společenské akce.
Součástí zahrady je také venkovní domeček o velikosti 24 m2 včetně terasy, který lze využít jako úložný prostor nebo místo pro hobby aktivity.
Dům je vybaven vším potřebným pro moderní a pohodlné bydlení. Topení je řešeno elektrokotlem s radiátory a bojlerem na teplou vodu, zajišťující tepelný komfort během celého roku. Pro zásobování vodou je k dispozici vlastní studna, což přináší nezávislost a současně domácnost je napojena na tlakovou kanalizaci.

Interiér domu je navržen s důrazem na praktičnost a pohodlí, nabízí čtyři pokoje s kuchyňským koutem, dvě koupelny, technickou místnost a přidává i přistavěnou chodbu z dřevostavby, která zvyšuje obytný prostor.
Vybavení domu zahrnuje moderní technologie, což přispívá k pohodlí bydlení. Energetická efektivita je zajištěna 15 cm zateplením a kvalitními okny s dvojskly, což domu zajišťuje vysoký standard bydlení.
Dům, kolaudovaný v roce 2016 s energetickým štítkem C, je tedy energeticky efektivní. Jeho poloha v Doubku u Prahy je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností rychlého přístupu do dynamického městského života. Tato kombinace nabízí jedinečný životní styl, kde je možné užívat si přírodní krásy a zároveň využívat všechny výhody metropole.
Součástí fotogalerie jsou půdorysy jednotlivých pater domu.

Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme veškeré informace, a na prohlídce bude přítomen náš finanční konzultant, který Vám rád poradí ohledně nejlepšího financování..

Parametry domu

Cena
11 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Doubek
ID
00024
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1203 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Romana Pauš

Romana Pauš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Doubku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu