Prodej rodinného domu, Praha - Kunratice, U zámeckého parku, 156 m2

U zámeckého parku, Praha 4, Kunratice

27 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 131 057 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme Vám prodej rodinného domu ve velmi žádané a lukrativní lokalitě Praha - Kunratice, který v sobě skrývá výjimečný potenciál.

Dům se nachází na pozemku o velikosti 890 m2 a mimo jiné je vhodný pro vícegenerační užívání. Nemovitost má 2 nadzemní podlaží a v každém z nich je byt s dispozici 3+1 a velikosti 77 m2 se samostatnými vstupy.

Výstavba domu byla dokončena v roce 1979 a aktuálně má dům užitnou plochu 156 m2. Pod celým domem se nachází suterén, který také nabízí široké možnosti využití. Na zahradě jsou umístěny 2 menší stavby – dílna (34 m2) a zahradní domek (18 m2).

Největší potenciál tato nemovitost nabízí při kompletní přestavbě, při které je možné zvětšit zastavěnou plochu (na cca 270 m2 a více) a dosáhnout užitné plochy více než 400 m2. Tyto informace vychází z platného územního plánu a z regulativu předmětné lokality.

Dům se nachází v klidné části pražských Kunratic nedaleko zámeckého parku a navazujícího lesoparku. Ve vzdálenosti několika minut chůze najdete kompletní občanskou vybavenost – dětská hřiště a sportoviště, MŠ, ZŠ, zdravotní středisko, lékárnu, obchody i restaurace. Hranice známého Kunratického lesa je cca 800 m od nemovitosti.

Dopravní dostupnost je také výborná – zastávka autobusu je cca 5 min. chůze a za cca 10 min. se můžete napojit na Městský okruh, Jižní spojku nebo dálnici D1.

O přednostech tohoto domu (resp. jednoho z bytů) si můžete udělat lepší představu díky 3D vizualizaci, která je součástí fotogalerie.

Lze financovat hypotečním úvěrem a rádi Vám vypracujeme nezávislou nabídku od všech bank.

=====

Dům v minulosti neprošel žádnou zásadní rekonstrukcí, v případě zájmu bude vyhotoven průkaz energetické náročnosti budovy.

V případě více zájemců se o kupní ceně nemovitosti bude jednat. Vlastníci si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených kritérií.

Parametry domu

Cena
27 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
U zámeckého parku, Praha 4, Kunratice
ID
56565
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
156 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
141 m2
Plocha nemovitosti
890 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu