Prodej bytu 2+1, Česká Kamenice, Úzká, 62 m2 (ID: 3434344)

Úzká, Česká Kamenice

1 536 300 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 322 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v České Kamenici

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme v rámci insolvenčního prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 zděného činžovního domu ve městě Dolní Kamenice. Bytový dům disponuje třemi nadzemními podlažími. Střecha sedlová s plechovou krytinou. V bytovém domě se nachází jeden hlavní vstup a celkem 6 bytových jednotek. Bytová jednotka se nachází ve 3.NP (podkroví) bez výtahu. Bytová jednotka je po kompletní rekonstrukci z roku 2022, mimo oken, ta zůstala dřevěná špaletová. Bytový dům je v udržovaném stavu (původní fasáda, okna dřevěná, krytina plechová, ..). BD napojen na inženýrské sítě (el., vodovod, kanalizace řešena septikem).

Česká Kamenice, situovaná v okrese Děčín v Ústeckém kraji, je známá svým historickým centrem a blízkostí národního parku České Švýcarsko. Město vyniká památkami jako je kostel sv. Jakuba Většího a je významným turistickým bodem pro milovníky přírody a skalních útvarů.

Nemovitost je prodávána v rámci insolvenčního řízení vedeného pod značkou KSUL 92 INS 959/2021 u Krajského soudu v Ústí nad Labem. K dispozici je znalecký posudek na nemovitost.
Více informací u makléře nabídky
Kupní cena se skládá z minimální ceny 1.500.000,- Kč + odměny RK ve výši 36.300,- Kč včetně DPH
Nemovitost bude prodána nejvyšší nabídce

Parametry bytu

Cena
1 536 300 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Úzká, Česká Kamenice
ID
0020-NP08663
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Hodina

Ing. Miroslav Hodina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v České Kamenici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu