Pronájem výrobních prostor, Kladno, Buštěhradská, 683 m2

Buštěhradská, Kladno - Dubí

102 450 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemné + zúčtovatelné poplatky za služby. Vratná kauce. Provize RK (jeden měsíční nájem + DPH))

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme výhradně k pronájmu komerční prostory o celkové ploše 683 m2, Kladno, Dubí u Kladna.

Objekt s nabízenými prostory se nachází v areálu bývalého závodu Poldi - Dříň, elektroocelárny a rozsáhlé navazující středojemné válcovny na okraji průmyslové zóny, katastrální území Dubí u Kladna, blíže k Buštěhradu. Disponuje dvěma vchody a také rozsáhlými sklepními prostory.

Nabízený nebytový prostor se nachází ve zvýšeném přízemí čtyřpodlažní budovy bývalého administrativního a sociálního zázemí válcoven.

Jedná se o zajímavý volný prostor, který přestal sloužit svému původnímu účelu.
Současný majitel je připraven objekt rekonstruovat. Připravil projektovou dokumentaci nezbytnou k zahájení celkové rekonstrukce. Budoucímu nájemci nabízí možnost vstoupit do procesu rekonstrukce a přizpůsobit prostory jeho konkrétním požadavkům.
Budova projde tedy celkovou rekonstrukcí s ohledem na potřeby a přání budoucích nájemců.


K řešení dispozice přízemní části budovy je vypracován projekt úprav, který předpokládá využití přízemních prostor pro jednoho nájemce.

Nyní je primárně nabízeno přízemí objektu o výměře 683 m2.
Projektován je prakticky samostatný vchod a prostor oddělený od ostatních nájemníků. Bude umožněno využití nově zbudované nákladové rampy, nový nákladní vchod, popřípadě i nákladní výtah. Využití podlahové plochy, pak kromě nového vlastního sociálního zázemí pro přízemí, bude upraveno prakticky na přání a podle účelu využití, tzn. mohou vzniknout jak kancelářské nebo nevelké individuální členité prostory rozdělené do samostatných dílen či kanceláří (firmy, malé skládky a výdejny), tak i prostory velké, více otevřené pro umístění výroby (tiskárna, balírna, sklad) atd.

V současné chvíli je tedy nabízena příležitost získat velký přízemní nebytový prostor případně další prostory v budově před zahájenou rekonstrukcí včetně druhu a způsobu napojení na energie popřípadě horkovod, vše v industriální části města s výbornou dopravní dostupností, dostatečnou kapacitou parkovací plochy a bez omezení např. blízkou bytovou zástavbou.

Jednoduchý a rychlý výjezd na D7, do Prahy, do Kladna.

Pronajímatel preferuje dlouhodobý pronájem.

Nájemné 150 Kč/m2 měsíčně + zúčtovatelné poplatky za služby.
Vratná kauce.
Provize RK (jeden měsíční nájem + DPH).

Parametry nemovitosti

Cena
102 450 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemné + zúčtovatelné poplatky za služby. Vratná kauce. Provize RK (jeden měsíční nájem + DPH)
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Buštěhradská, Kladno - Dubí
ID
0218-NP05623
Stavba
Panelová
Plocha užitná
683 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Anděl

Ostrovského 253/3, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Renata Svatá

Renata Svatá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu