Prodej atypického bytu, Roprachtice, 67 m2 (ID: 3434889)

Roprachtice

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Roprachticích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

V předhůří Krkonoš v obci Roprachtice máte příležitost vlastnit zatím nedokončený půdní ateliér. Tento ateliér se nachází ve 3. podlaží, má užitnou plochou 66,8 m² a jsou zde přivedeny veškeré rozvody sítí (elektřina, voda, odpad).

I v tomto podlaží je podlahové vytápění. Vše je tedy připraveno k dokončení, ale vzhledem k tomu, že výška neodpovídá normě prostoru k bydlení (výška do nejvyššího bodu je 2,4 m), může být tato jednotka užívána jako ateliér. Jsou tu 3 střešní okna a 4 menší okna ve štítech.

Dům stojí na pozemku o velikosti 1234 m² a disponuje parkovištěm pro 7 aut, bazénem, pergolou, prádelnou a venkovním skladem – to vše bude pro vás na základě spoluvlastnictví společných částí domu k dispozici.

Pokud podnikáte a jste plátcem DPH, je možný odpočet z celé kupní ceny.

V domě se nacházejí 3 byty a půdní ateliér.

Celý dům byl kompletně zrekonstruovaný v letech 2020 – 2023 a jelikož ještě nebyl pronajímaný, je vše stálé nové bez známek opotřebení. V celém domě je na podlaze i stěnách speciální kamenný koberec od značky Piedra.

Teplo domu zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch-voda v provedení Split od značky Gorenie s rozvodem do podlahového vytápění. V přízemí domu se nachází vyčištěná vrtaná studna s nautilou, která bez problému zásobuje celý dům.

Vzhledem k tomu, že na hory je to opravdu kousek, tak lyžařská střediska jsou v 5 km vzdáleném Vysokém nad Jizerou a 15 km odtud jsou Vítkovice i Rokytnice nad Jizerou.

Celý dům je zateplen čedičovou vatou v tl. 16 cm. Střešní krytina je od kvalitní značky Ruukki. Ohřev teplé užitkové vody zajišťuje bojler a solární kolektory. Jelikož průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl vypracován, uvádím dle zákonné povinnosti třídu G. Odpad z domu je sveden do septiku, který má 3 komory a velikost 18 m³.

Připravil jsem si pro vás i virtuální prohlídku, díky které si můžete celý dům projít nejprve z pohodlí vašeho domova.

Parametry bytu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Roprachtice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
67 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jaroslav Kraus

Jaroslav Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Roprachticích?


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu