Prodej rodinného domu, Norberčany, 258 m2 (ID: 3435544)

Norberčany

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Noberčanech

Informace k domu

Prodej samostatně stojícího cihlového rodinného domu v klidné obci Norberčany v okrese Olomouc. Dům je částečně podsklepený a má rozložení s dispozicí 3+1. Užitná plocha domu činí 258 m². K domu patří zahrada o rozloze 1799 m² a trvalý travní porost o rozměru 4150 m², celková plocha pozemku je 6473 m². Dům je ideální pro klidné bydlení a nabízí možnost chovu zvířat nebo provozování zemědělství. Do domu vstupujeme přes prostornou verandu, ze které vstupujeme do obytné části domu. V přízemí domu se nachází kuchyně, prostorný obývací pokoj, ložnice, pokoj, veranda, koupelna, samostatná toaleta a spíž na potraviny. V půdním prostoru je provedená částečná příprava na půdní vestavbu. Vaření je zajištěno elektrickým sporákem s troubou. Koupelna je vybavena vanou a sprchovým koutem. Zahrada je rozdělena do dvou částí. V přední části se nachází skleník a ovocné stromy. Druhá část zahrady slouží k odpočinku u bazénu a k posezení pod pergolou. K domu náleží rozlehlé louky, vhodné i pro chov zvířat. Přes louky protéká potok. Dům je ve velmi dobrém stavu, po rekonstrukci. Před 15 lety proběhla rekonstrukce střechy, nových plastových oken a fasády včetně zateplení. Elektřina v mědi a rozvody vody a odpadů jsou již v plastu. Vytápění a ohřev vody je zajištěn kotlem na tuhá paliva. Na střeše domu jsou umístěné solární panely, které mohou sloužit jak k ohřevu teplé vody, tak k vytápění. Dům je napojen na inženýrské sítě - obecní vodovod a elektrickou přípojku. Odpad řešen jímkou. Rodinný dům má nízké náklady na svůj provoz. Prodej je včetně materiálů pro řešení půdní vestavby.

Lokalita Obec Norberčany se nachází v Olomouckém kraji, okres Olomouc. Obec leží mezi lesy, ale i tak nabízí snadnou dostupnost do okolních měst jako jsou Moravský Beroun (7 km), Město Libavá (5 km) a Šternberk (24 km).

Parametry domu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Norberčany
ID
36717
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
258 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
258 m2
Plocha nemovitosti
6473 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Zdeněk Havel

Zdeněk Havel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Noberčanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu