Prodej rodinného domu, Zahrádky, 900 m2 (ID: 3435823)

Zahrádky

24 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 666 Kč /za měsíc

(při rychlém a solidním jednání prostor pro snížený ceny)

Prémioví partneři v Zahrádkách

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám exklusivní nemovitost nacházející se v malebném prostředí s výhledem na jezero. Tento zmodernizovaný venkovský dům má tři podlaží, celkem 900 m2 vkusně zrekonstruovaného obytného prostoru. Všechny fotky jsou skutečné, nemovitost je zrekonstruována ve vysokém standardu.

Centrální nemovitost zahrnuje 7 samostatných apartmánů s koupelnami, velkou jídelní kuchyň, dále kuchyni na výrobu mléčných produktů, technickou místnost, místnost na vytápění, sklep, vinný sklípek, půdu, 2 terasy a venkovní zastřešenou kuchyni.

Na krásném pozemku s výhledem na jezero jsou dvě zrekonstruované stodoly o celkové výměře 490 m2, nová stáj 75 m2, dojírna a stáj pro krávy 100 m2, přístřešek pro ovce, kurník, 2 sila, velké chladící a mrazící zařízení, 3.000 m2 biozahrada na bázi kompostu, celkem 480 m2 moderních automatických fóliovníků, vlastní studna s dostatkem vody, zavlažovací systémy, malá vinice a 2x 3-fázové napájení.

K nemovitosti připadá 11,3 ha prvotřídních bio pastvin nebo je lze prodat jinému kupujícímu. Mohou být zahrnuty také krávy a ovce, stejně jako seno, senáž, sláma, ječmen, palivové dříví a vybavení.

Ať už je snem žít spolu jako velká rodina,, chovat koně na ranči, otevřít si AirBnb nebo restauraci, provozovat permakulturní farmu nebo něco úplně jiného, toto je místo, kde se vaše sny mohou stát skutečností. Tento malý statek je malebný a idylicky umístěný a přesto dostatečně blízko k Praze, kam se dostanete za hodinu jízdy.

Pokud ve vás tato exklusivní nemovitost vzbudila zvědavost a touho po více informacích, kontaktujte mne pro termín prohlídky. Těším se na vás.

Parametry domu

Cena
24 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
při rychlém a solidním jednání prostor pro snížený ceny
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Zahrádky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
900 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
113160 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Investors s.r.o.

Sladovnická 1627, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Ing. Michaela Tybusová

Ing. Michaela Tybusová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zahrádkách (okr. Česká Lípa)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu