Prodej rodinného domu, Pěnčín, 759 m2 (ID: 3435836)

Pěnčín

12 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 907 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize pro RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Pěnčíně

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte historickou usedlost na romantickém místě v přírodě? Toužíte po klidu a nemovitosti, která čeká na realizaci Vašich představ? Sníte o velké stodole a domě s dřevěnou pavlačí? O vzrostlých ořešácích a plodících ovocných stromech? Pak Vás zveme na prohlídku opravdu výjimečné nemovitosti, jejíž historie sahá až do roku 1591.

Zveme Vás na místo s úžasným klidem a pozitivní energií, místo, které si můžete přetvořit na svůj domov dle vlastních představ.

Dispozice domu jsou atypické a to především díky své prostornosti. V přízemí této krásné usedlosti je hlavní světnice, vedlejší pokojík a místnost na vybudování koupelny. V patře se nachází opět hlavní velkorysá místnost, vstup na pavlač a další prostory, které původně sloužily pro uskladnění sena a poskytují místo pro vybudování dalších pokojů. Samotná půda o velikosti 253 m2 pak poskytuje širokou škálu možností, jak ji využít. K dispozici je i menší sklípek.

Dům je udržovaný, krovy suché, střecha hlavní budovy i stodoly bez zatýkání. Technický stav domu odpovídá jeho stáří a interiér je určen ke kompletní rekonstrukci. Pro tuto nemovitost hledáme zájemce s vlastními prostředky, nemovitost není svou povahou určena k bankovnímu financování.

K nemovitosti náleží zahrada o výměře 2.021 m2 a rozlehlá stodola o zastavěné ploše 350 m2. Díky své velikosti a stodole je usedlost vhodná nejenom k vlastnímu bydlení či rekreaci, ale i k pořádání seminářů a oslav.

Obec Střížovice má 257 obyvatel a sjezd na dálnici se nachází 7 min od nabízené nemovitosti. Kompletní občanská vybavenost je v Turnově vzdáleném 7 km (10 min autem).

Pokud Vás nemovitost zaujala, kontaktujte mne, rád Vám poskytnu více informací. Těším se na Vás.

Parametry domu

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize pro RK a právního servisu
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Pěnčín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
759 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
2624 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Investors s.r.o.

Sladovnická 1627, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Václav Valtr

Václav Valtr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pěnčíně (okr. Liberec)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu