Prodej bytu 3+kk, Chorvatsko, Nečujam, 70 m2

Chorvatsko, Nečujam

3 600 000 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme vám možnost koupě druhého domova, prázdninový apartmán nebo příležitost k investici. Apartmán o celkové ploše 70m² je situovaný v Nečujamu na ostrově Šolta, přibližně hodinu trajektem ze Splitu. Nachází se v přízemí nízkopodlažní budovy, disponuje prostornou terasou orientovanou na severovýchod. Z terasy není výhled na moře vzdálené 300m. Plně vybavený apartmán sestává ze dvou ložnic, kuchyně s obývacím pokojem, chodby, koupelny se sprchovým koutem, WC a bidetem. Před vstupem je sklep na uložení věcí a malá zahrádka s mandarinkou. Apt. je napojený na kanalizaci, veřejný vodovod a elektřinu.
Nečujam je největší letovisko na ostrově Šolta, leží v malebné široké zátoce na severním pobřeží. Jeho největším magnetem je dlouhá oblázková pláž a krásné borové lesy. Lokalita má výborné podmínky pro vodní sporty. Dále je zde rozšířený tenis, minigolf či cyklistika. Konají se zde rybářské slavnosti a jiné kulturně zábavní akce. Pro více informací mně neváhejte kontaktovat. Konzultace a zajištění financování u kteréhokoliv bankovního ústavu s nejvýhodnějšími podmínkami je bezplatně zajištěno.

Parametry bytu

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Chorvatsko, Nečujam
ID
6631
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Kocourek

Reality Kocourek

Palackého 2205, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lenka Rebrošová, DiS.

Lenka Rebrošová, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu