Prodej rodinného domu, Litomyšl, Na Lánech, 140 m2 (ID: 3437152)

Na Lánech, Litomyšl

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Litomyšli

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji RD o velikosti 3+kk+velké podkroví bez dělících příček o celkové užitné ploše 140,7 m2.
Dům je po částečné rekonstrukci (nová elektřina, odpady, voda koupelna, podlahy, okna, dveře, nová střešní krytina, omítky vnitřní, zateplení a omítky vnější, izolace proti vlhkosti). Topení je ústřední elektrické, v podkroví elektrické přímotopy a krb v obývacím pokoji. Určitě by šly udělat průduchy z OP do podkroví a vytápět tak podkroví teplem z krbu.
Dispozice: 1.NP vstupní chodba 6,2 m2, chodba 5,3 m2, koupelna + WC 10,4 m2, kuchyň + jídelna 15,8 m2, OP s krbem20,3 m2, ložnice 19,4 m2, podkroví 63,3 m2. Z OP vejdete přímo na zastřešenou terasu a na malou zahrádku s místem a přípravou na vířivku.
Před domem je vlastní parkovací stání.
Dům stojí jen cca 800 m od historického náměstí Litomyšle, města zapsaného na seznamu UNESCO. Jedná se turisticky významné město, které každý rok navštíví cca 50000 turistů. Proto tento dům nemusí sloužit pouze k trvalému bydlení, ale nabízí se i varianta investice do nájemního bydlení nebo k turistickým účelům. Litomyšl je také město studentů. Internáty nestačí a mladí lidé pak shánějí nájemní bydlení. V tomto domě je vše, co by mohl turista/návštěvník historického města potřebovat příjemné bydlení v přírodních tónech, malá útulná pergola s houpacím lehátkem, vířivka a gril (nejsou součástí prodeje) a kousek od domu je litomyšlský zámek, zámecké zahrady, náměstí s podloubím a historickými domy a spousta kaváren a stylových hospůdek. Co víc si můžete přát?
Nabízí se zde i varianta koupě dvou sousedících domů. Určitě se podívejte na inzerát a webovou stránku sousedního domu https://svandovaadcera.cz/na-lanech-470/ , který se také prodává. Při koupi obou domů cenové zvýhodnění 7.700.000,-Kč za oba domy.
A pokud se rozhodnete si tento dům koupit pro vlastní bydlení, můžete zde pohodlně bydlet a relaxovat, bez velké dřiny s velkou zahradou, protože pergola s malým trávníkem a vířivkou vám nedovolí nic dělat, tady si prostě musíte po návratu z práce jenom užívat. Průkaz energetické náročnosti budov se zpracovává.

Parametry domu

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Na Lánech, Litomyšl
ID
174/4831
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
151 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Zita Švandová

Zita Švandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Litomyšli?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu