Pronájem rodinného domu, Říčany, 198 m2 (ID: 3438722)

Říčany

34 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(náklady na bydlení 5.000,- Kč/měs., + kauce a provize RK.)

Prémioví partneři v Říčanech

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu prostorný rodinný dům 6+kk v obci Říčany u Brna, situovaný v klidné lokalitě ideální pro rodiny s dětmi. Dům disponuje velkou zahradou a garáží pro 2 auta.

Dům je patrový se dvěma podlažími a je ve velmi dobrém technickém stavu. Zastavěná plocha činí 157 m², užitná plocha 198 m², zahrada 469 m², celková rozloha parcely 712 m². Na domě jsou nainstalované elektrické venkovní žaluzie, dřevěná eurookna. Velikost teras: dolní cca 36 m², horní v 1.NP 53 m² (včetně balkonu).

Pokoje: V přízemí 1 ložnice a obývací pokoj s kuchyní, V patře jsou 4 ložnice.
V obou podlažích je velká koupelna.

Dvougaráž je průjezdná do zahrady. Další 2 parkovaní místa přímo před garáží, a jedno navíc před domem u silnice. V garáži je zásuvka 360V. Vytápění domu zajišťuje kondenzační kotel BAXI. Objekt je napojený na obecní vodovod, plynovod a kanalizaci.

Cena pronájmu činí 34.000,- Kč/měs., náklady na bydlení 5.000,- Kč/měs., + kauce 50.000,- Kč a provize RK. Volné od 1.5.2024.

Obec Říčany se nachází cca 20 km západně od města Brna a disponuje základní občanskou vybaveností (ZŠ, MŠ, pošta, potraviny, lékárna). Dobrá dopravní dostupnost v okolí - dálnice, silnice, pravidelné autobusové spojení (Velká Bíteš, Brno-Bohunice, Ivančice, Tišnov), umožňuje snadný přístup ke všem dalším potřebným službám a aktivitám.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
34 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
náklady na bydlení 5.000,- Kč/měs., + kauce a provize RK.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Říčany
ID
0448
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
198 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
712 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ella Finsterle

Ella Finsterle

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Říčanech (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu