Prodej chalupy, Chotovice, 150 m2 (ID: 3438850)

Chotovice

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chotovicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme exkluzívně k prodeji chalupu v Chotovicích nedaleko Nového Boru

Máme tu pro vás jedinečnou příležitost v podobě této částečně rekonstruované chalupy v obci Chotovice u Nového Boru. Tato nemovitost se stala symbolem spojení moderního komfortu se zachování původních stavebních prvků s klidem a krásou venkovského života.

Chalupa prošla nedávno částečnou rekonstrukcí, což zahrnuje kompletní přestavbu přízemí a mnoho dalších vylepšení. Přízemí bylo přestavěno a vybaveno novými rozvody vody a elektřiny, což zajišťuje bezproblémový provoz. Na přízemí byla vybudována úplně nová koupelna, což je další bod pozitivně ovlivňující komfort bydlení. Dlažba v chodbě vytváří moderní vzhled, zatímco dřevěná podlaha v kuchyni a pokoji dodává domu rustikální atmosféru.

Dispozice přízemí: Vstupní chodba, koupelna s WC, útulný pokoj s kuchyňským koutem, prostornější ložnice, technická místnost s elektrokotlem a bojlerem a samozřejmě zastřešená dřevěná veranda, ideální pro odpočinek. V patře domu jsou dva pokoje připravené k rekonstrukci, k nimž již byla přivedena elektřina a voda, což nabízí možnost další vylepšení podle vašich představ a finančních možností.

K nemovitosti patří udržovaná zahrada s venkovním grilem, která je ideálním místem pro pikniky a rodinná setkání. Na zahradě jsou i dětské prvky jako je houpačka nebo pískoviště. Pod verandou je k dispozici kůlna pro uložení sezónních věcí. Dům disponuje pískovcovým sklepem se studánkou což umožňuje budoucí napojení na domovní rozvod vody.

Tato chalupa nabízí zajímavý komerční potenciál, ať už jde o pronájem, ubytování, nebo podnikání dle vašich představ.

Chalupa se nachází v klidné a příjemné části Chotovic, což znamená, že máte okamžitý přístup k překrásné přírodě, která obklopuje tuto lokalitu. Toto místo je ideální pro milovníky klidu a pohody, a zároveň nabízí pohodlnou dostupnost do nedalekého města Nový Bor s veškerými potřebnými službami.

Tato chalupa v Chotovicích nabízí jedinečnou kombinaci historie a moderního bydlení a mnoho možností pro budoucí využití. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací a domluvte si osobní prohlídku této nemovitosti ještě dnes.

Další podrobnosti, zajímavosti a více fotografií najdete na samostatné webové stránce: https://ondrej-spacek.cz/chalupa-chotovice

Parametry domu

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Chotovice
ID
7865
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
147 m2
Plocha nemovitosti
516 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Špaček

Ing. Ondřej Špaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Chotovicích (okr. Česká Lípa)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu