Prodej domu na klíč, Zbizuby, 114 m2 (ID: 3440586)

Zbizuby

8 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 887 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zbizubech

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu na klíč ve fázi dostavby v září tohoto roku v obci Zbizuby o zastavěné ploše 150 m2 a podlahové ploše 114 m2. Dům je situován na prostorném pozemku o rozloze přibližně 1000 m2. Dům bude napojen na městskou vodu a bude disponovat také vlastní vrtanou studnou. Odpadní vody budou odváděny do veřejné kanalizace.

Po dokončení bude vybaven podlahovým topením, tepelným čerpadlem Nibe 2040-6, vinylovými podlahami dle vlastního výběru, kuchyní, koupelnou, vnitřními dveřmi a obložkami, alarmem, fasádou dle vlastního výběru a plastovými okny s trojskly.

Za příplatek je možné pořídit bazén 6x3 m se slanou vodou včetně zastřešení, přístřešek pro stání aut (garáž), pergolu, terasu nebo specialistu na zahrady.

Tento rodinný dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení na venkově, avšak v blízkosti historických obcí jako jsou například Český Šternberk, Kutná Hora, Rataje nad Sázavou, Kácov a Uhlířské Janovice s možností úpravy vzhledu domu dle vlastního uvážení. Veškerá občanská vybavenost se nachází v nedalekých Uhlířských Janovicích, případně v Kácově.
Obec Zbizuby se nachází nad údolím Posázaví, což přináší nádherné výhledy a možnosti pro turistiku a outdoorové aktivity. Pokud vás tento dům zaujal, neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Parametry domu

Cena
8 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Zbizuby
ID
3621
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
114 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
964 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Josef Bareš

Josef Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Zbizubech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu