Pronájem rodinného domu, Praha - Záběhlice, Jihovýchodní III, 170 m2

Jihovýchodní III, Praha 4, Záběhlice

80 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 4.000 záloha na služby + elektřina a plyn + kauce + provize RK)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Kompletně zrekonstruovaná prvorepubliková vila 5+kk, s balkonem, střešní terasou, garáží a zahradou, v klidné vilové zástavbě pražského Spořilova, u Roztylského náměstí a kostela sv. Anežky České.

U třípodlažní cihlové stavby byla právě dokončena celková rekonstrukce - nová fasáda se zateplením, střecha, rozvody, podlahy, okna, technologie. Dům se pronajímá nezařízený. Je vhodný pro rodinné bydlení nebo také jako kanceláře.

V přízemí se nachází vstupní hala, šatna / komora, kuchyně, obývací pokoj a toaleta. Ve druhém podlaží jsou 3 ložnice (jedna s balkonem) a koupelna s vanou, sprchou a wc. Ve třetím podlaží je ložnice / pracovna se vstupem na střešní terasu. Ve sklepě je technologické zázemí domu - plynový kotel, zásobník na teplou vodu, centrální vysavač, přípojka na telefon i internet a datový server. Garáž s vraty na dálkové ovládání je určena pro 1 automobil, uvnitř je k dispozici zásuvka pro elektronabíjení. Další parkovací stání je na pozemku, přímo za vjezdovými vraty.

Ve všech pokojích jsou datové rozvody, instalované jsou bezpečnostní kamery i alarm, s možností napojení na pult centrální ochrany. Podlahy jsou z kamenného koberce piedro a z vinylu, v pokojích jsou položené koberce. Okna plastová, třívrstvá.

Lokalita s velmi rychlým napojením na Městský okruh i pražskou magistrálu. Nedaleko domu jsou 2 zastávky autobusu, odtud 8 min na metro C Kačerov nebo Chodov. V pěším dosahu je MŠ, ZŠ, poliklinika, potraviny, restaurace. Na přilehlém náměstí se o víkendu konají farmářské trhy.

Nájem 80.000, poplatky za služby 4.000, elektřina a plyn s přepisem na nájemce. Kauce 2 nájmy, provize RK 1 nájem + DPH.

Dům 148,6 m2, garáž 21,8 m2, střešní terasa 40 m2, balkon 4 m2, zahrada 245 m2.


PENB - G.

ID nemovitosti MDO0572-0001.

Parametry domu

Cena
80 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
+ 4.000 záloha na služby + elektřina a plyn + kauce + provize RK
Aktualizováno
27. 2. 2024
Adresa
Jihovýchodní III, Praha 4, Záběhlice
ID
MDO0572-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha budovy
103 m2
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
348 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední plynové
Balkon
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 4?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu