Prodej pozemku pro bydlení, Jablonec nad Nisou - Mšeno nad Nisou, Ivana Olbrachta, 863 m2

Ivana Olbrachta, Mšeno nad Nisou

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Rádi byste postavili rodinný dům 500 m od Jablonecké přehrady?

Nabízíme pozemek s jednoduchou stavební situací - inženýrské sítě v místě, pohodlný příjezd, rovná plocha pro založení domu. Místo je perfektní pro rodinu, které stačí menší zahrada - zadní část pozemku je již svažitá. Může se tak jednat o relativně nízkorozpočtový projekt, jehož výsledkem bude bydlení ve vlastním domě v nejvyhledávanější části Jablonce nad Nisou.

Architekt připravil studii patrového domu s terasou o dispozici 4+kk. Součástí je 2x garážové stání a sklad. Záměr byl konzultován s odborem územního plánování. Na pozemku se nyní nachází prostorná garáž. Ta může zatím sloužit pro parkování, nebo jako nadstandardní stavební zázemí.

Kromě blízkosti již zmíněné přehrady Mšeno je velkou výhodou i dostupnost veškeré infrastruktury. Základní školu, hřiště s in-line dráhou, nebo supermarket, máte doslova několik desítek metrů od domu.

V případě dotazů jsem Vám k dispozici.

Parametry pozemku

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Ivana Olbrachta, Mšeno nad Nisou
ID
416
Plocha nemovitosti
863 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adam Zeman

Adam Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu