Prodej rodinného domu, Výžerky, 250 m2 (ID: 3443168)

Výžerky

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc

(Dočasně snížená cena)

Prémioví partneři v Výžerkách

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolte nám nabídnout ve výhradním zastoupení prodej nového, dosud nebydleného kvalitního domu v čisté panenské přírodě s panoramatickým jižním výhledem. Skvělá příležitost pořídit energeticky nenáročný dům, vytápěný tepelným čerpadlem s vrtem o hloubce 120 m.
Dům má předpokládané malé provozní náklady na vytápění ( vrt) a za el. 2.800,-Kč.
Výžerky jsou obec ležící v okrese Praha-východ ve Středočeském kraji. Rozkládají se 35 km jihovýchodně od centra Prahy a 16 km východně od města Říčany. Žije zde celkem 172 obyvatel. Jsou perspektivní a rozvíjející se lokalitou.
První historicky doložená zmínka o obci pochází z roku 1339.
Samotný dům je zděnou, difuzně otevřenou kvalitní novostavbou, vyznačující se velkými prostory, většinou s přímým vstupem na terasu, která je rohová schovaná překryvem střechy a s domem tvoří kompaktní část i prostor.
Dům má zastavěnou plochu 208 m2, z části je podsklepen a tvoří zde prostor, dílnu, sklad v polosuterénu s úložnými prostory cca. 50 m2.
Koncepce bydlení je vhodná pro více člennou rodinu, velkorysé 4+kk s halou, technickou místností. Nad celou velkou zastavěnou plochou domu je půdní prostor připraven a určen k vestavbě, prostor zateplen, pochozí, se rozvedenou el. a vytaženými odpady a vodou. Obývací pokoj je propojen s kuchyní a tvoří v součtu velikou prostoru m 2, vedle kuchyně je špajz. V obývacím pokoji je komín umožnující obestavbu krbem či instalaci krbových kamen. V hale jsou instalovány světlovody, ložnice i koupelna jsou nadstandardních rozměru: m2.
Z terasy je praktický a důmyslný vstup do vedlejšího skladu-kumbálu na uskladnění např. grilu, vybavení terasy, zahradního nábytku.
Dům vytápěn tepelným čerpadlem s vrtem o hloubce 120 m.
Dům má předpokládané malé provozní náklady na vytápění. U objektu je zemní retenční nádrž o objemu 10 m3 s přepadem do retenčního vsaku. Dům má vlastní čističku, stojí na konci ulice v zástavbě nových domů a vilek a má krásný jižní volný výhled do přírody.
U domu je připraveno stání až pro tři auta, objekt má propracované detaily zahrady a je velmi pěkně a prakticky uspořádán, nejedná se pouze o „nějaký typizovaný dům“, nýbrž o osobitý individuální projekt bydlení v přírodě.
Stav domu je perfektní k dokončení jen finálních prvků jako je kuchyňská linka, nově hotové terasy, zábradlí, podlahy, koupelna a wc, interiérové dveře a obložky jsou nyní ve výrobě. K domu krom zahrady a zastavěné plochy patří i podíl 1/2 na příjezdové komunikaci. Dům bude dobře sloužit novým vlastníkům a jistě je bude těšit krásný světlý prostor s výhledem do lesů a bude žít obklopen přírodou avšak snadno dostupný nejen do Prahy.
Těšíme se brzy na setkání při prohlídce této výjimečně kvalitní nemovitosti.

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Dočasně snížená cena
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Výžerky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KP reality

Vodičkova 791/41, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Vilém Přibyl

Vilém Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Výžerkách?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu