Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Brno, Vídeňská, 7957 m2 (ID: 3443342)

Vídeňská, Brno

63 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 300 239 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Brně

Informace k pozemku

Prodej atraktivních stavebníhch pozemků, 3 parcely, celkem 7957 m2. Dle ÚP 1/2 plochy pro průmysl a 1/2 plochy pro dopravu pozemky leží na nejfrekventovanější ulici v Brně, na ulici Vídeňská. Pozemek se nachází u příjezdu do Brna směrem z Vídně, po pravé straně.
Pozemek je vhodný na provozování různorodé činnosti, namátkově například ke zřízení autobazaru, administrativní budovy, haly pro další pronájem, nebo restauračního zařízení či potřebujete zázemí pro svoji vlastní podnikatelskou aktivitu? V obou případech jsou pozemky na Vídeňské více než vhodné.
Bezkonkurenční je lokalita pozemku přímo u zmíněného hlavního dopravního tahu, zastávka Modřická cihelna je od pozemky vzdálena cca 150m a je jednoduše dostupná podchodem. Výborné napojení na D1.
Na ulici Vídeňská se nachází mimo jiné několik auto-prodejců a prodejen nábytku a vybavení pro dům a domácnost. Dále lze na ulici najít několik nových administrativních budov, lokalita je vhodná i pro zřízení sídla firmy spojeného například se showroomem, skladovacími prostory, a/nebo ubytováním či gastro- provozem.
Po části pozemku vede příjezdová cesta k pozemkům sousedních vlastníků. Jeden ze subjektů má vyřešen přístup k pozemkům formou úplatného věcného břemene, přístup pro druhý subjekt je aktuálně v řešení. Sousedské vztahy jsou nadstandartní.
Podrobné informace poskytneme konkrétnímu zájemci na vyžádání, dokumentace pro due dilligence je k dispozici.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Parametry pozemku

Cena
63 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Vídeňská, Brno
ID
00003
Plocha nemovitosti
7957 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu