Prodej bytu 3+1, Ostrava, Podroužkova, 66 m2 (ID: 3443758)

Podroužkova, Ostrava

2 640 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 581 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Nabízíme vám k prodeji byt....

Toto je věta, kterou většina makléřů používá pro prezentaci svěřené nemovitosti.. Ale...

Já Vám dnes nabízím mnohem více. A to příležitost si s koupí tohoto bytu, respektive družstevního podílu vytvořit jedinečný prostor k bydlení. Ptáte se proč? Nebo jak? Je to jednoduché, jednak proto, že se tento byt dá nádherně předělat a to myslím kompletně i se změnou dispozice.

A přichází dotaz - JAK? Třeba tak, jak je vidět v přiložených vizualizacích.

No a jak si vytvořit tento byt třeba tak, jak je na vizualizacích? To můžete svěřit nám, neboli naší stavební části společnosti. Vše společně s Vámi vymyslíme, naceníme a uděláme přesně tak, jak je to pro Vás ideální.

A proč zrovna tento byt? Už jen proto, že okolí je pohodové, jsou zde dětská hřiště, prolézačky a vše, co potřebuje pro život rodina s dětmi. No a co kdyby si ho chtěl pořídit někdo starší? Ani to není problém. Byt má prostornější lodžii, jako dělanou pro posezení u kávy. Navíc je v okolí možnost dlouhých klidných procházek a samozřejmě nechybí dostatek obchodů, sportovišť, kaváren, či lékařů. Vše jako na dlani.

A co tedy ten samotný byt?
Je slunný, tím působí teplým dojmeme a není potřeba ani nějak moc pouštět topení. Také je ihned obyvatelný, pro někoho, komu až tak nesejde na nějakých úpravách. Také je v domě výtah, takže i doprava do patra, není problém a navíc skladba obyvatel domu nabízí klidné bydlení.

Tak, to je asi na začátek vše. Více Vám rád prozradím u osobní schůzky, spojené s prohlídkou bytu. Financování Vám může zařídit kolega, který se na to specializuje, no a já Vám přeji příjemnou podívanou u virtuální prohlídky, která je přiložena v inzerátu.

Těším se na Vás, Jiří Sváček

Umíme financovat družstevní bydlení do výše 3mil. Zeptejte se nás.

Parametry bytu

Cena
2 640 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Podroužkova, Ostrava
ID
00386
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
66 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Bc. Monika Jančová

Bc. Monika Jančová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu