Prodej pozemku pro bydlení, Stružnice, 1034 m2 (ID: 3443841)

Stružnice, Jezvé

2 651 250 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 635 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Stružnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek o velikosti 1034 m2 ve vyhledávané lokalitě Stružnice - Jezvé. Pozemek je vhodný k výstavbě rodinného domu s již získaným předběžným souhlasem od stavebního úřadu.

Můžete začít stavět téměř okamžitě. O nic se již nemusíte starat. Vše je připraveno. K dispozici je projekt dopravního napojení a hydrogeologický průzkum, což značně usnadňuje plánování stavby. Pozemek je napojen na veřejný vodovod včetně osazení vodoměrných šachet. Elektrická přípojka je zabezpečena přímo z elektroměrového sloupu s již zaplaceným poplatkem za připojení elektroměru.

Poloha pozemku nabízí snadný přístup do České Lípy vzdálené pouhých 6 km. Tento pozemek je perfektní volbou pro ty, kteří hledají klidné místo k životu a zároveň chtějí mít příležitost začít stavět svůj vysněný dům téměř okamžitě. Neztrácejte čas hledáním, váš budoucí domov je ve Stružnici - Jezvé.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky pozemku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
2 651 250 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Stružnice, Jezvé
ID
7883
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1034 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Špaček

Ing. Ondřej Špaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Stružnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu