Pronájem vily, Praha - Smíchov, Nad Buďánkami I, 300 m2 (ID: 3444074)

Nad Buďánkami I, Praha 5 - Košíře

65 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky 82 500 Kč. )

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Funkcionalistická vila obklopena zahradou v přírodním stylu, situována v klidné vilové čtvrti pražských Košíř. Prestižní rezidenční lokalita, nedaleko přírodního parku Košíře a revitalizovaného lesoparku Cibulka, kombinuje rychlou dostupnost do města s bydlením v přírodě. Do centra pulsujícího Smíchova a ke stanice metra Anděl cca 10 min. jízdy. V dané lokalitě se nachází veškerá občanská vybavenost: zejména – škola, školka, restaurace, lékař, lékárna, pošta, nákupní středisko. Příjemné bydlení v zeleni, s dobrou dostupností k mezinárodním školám na Praze 5. (Německá, Japonská škola, pár minut jízdy Francouzské Lyceum v centru Smíchova).
Třípodlažní rodinná vila nabízí 5 ložnic a 3 koupelny. Dominantou přízemí je víc než padesátimetrový obývací prostor s krbovými kamny a vstupem na terasu a zahradu, jídelna a částečně oddělena kuchyň. Součástí přízemí je také velkorysá vstupní hala s vestavěnými úložnými prostory, toaleta pro hosty. V patře je umístěna hlavní ložnice s en-suite koupelnou, další dvě ložnice se společnou koupelnou. Jedna z ložnic má přístup na balkon - výhled do zahrady. Ve spodním podlaží jsou umístěny další obytné prostory k využití: pracovna, pokoj pro hosty/au-pair/společenská místnost, koupelna ze sprchou, samostatná toaleta, prádelna vybavena pračkou a sušičkou, technické zázemí. Množství úložních prostor i mimo vnitřní obytné místnosti; pro sportovní vybavení v zahradním domku. Garáž, dvě parkovací místa na pozemku.
Velká okna, vestavěné skříně v ložnicích, kvalitní dřevěné podlahy, alarm. Elektřina a plyn se převádí na nájemce.
Volný od 15.4.2024

Parametry domu

Cena
65 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky 82 500 Kč.
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Nad Buďánkami I, Praha 5 - Košíře
ID
4854
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
650 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

V. I. P. Homes, s.r.o.

Nádražní 58/110, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Mária Mihinová

Mária Mihinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu vil v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu