Prodej bytu 2+1, Brno, Spolková, 61 m2 (ID: 3445289)

Spolková, Brno

5 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 730 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Dobrý den,

nabízím vám k prodeji byt o dispozici 2kk a ploše 61,4m2 a lodžií 8,4m2. Nachází se v bytovém domě na ulici Spolková v Brně, Zábrdovicích.

V minulosti tato lokalita měla jisté předsudky, nyní se však rychle rozvíjí a je tak bez pochyby velice zajímavou příležitostí jak pro vlastní bydlení tak i pro investici. Zájem investorů, developerů a stavebních firem je znát přímo na ulici, kde už stojí nově postavený dům a hned vedle se staví developerský projekt. Ve vedlejší ulici už také stojí nový dům a za rohem se staví další developerský projekt.

Byt je umístěný v šestém patře cihlového domu s výtahem.

Samotný byt je dobře řešený. Kuchyňská linka má sklokeramickou desku, elektrickou troubu, digestoř, dřez a myčku nádobí.
Obývací pokoj je veliký a určitě vás zaujme svým originálním prostorem. Na podlaze je položená plovoucí podlaha. Z obývacího pokoje se jde po schodišti do mezonetového pokoje.
Pokoj je příjemný, se střešními okny a vstupem na lodžii.
Na chodbě je samostatné WC a koupelna s rohovou vanou, umyvadlem a napojením na pračku.

Vytápění je centrální v domě.
Měsíční náklady:
Elektřina cca 2.000,-Kč
Služby (voda, topení, úklid, správa) dle počtu osob.

Byt je momentálně pronajatý a byla podána výpověď z nájmu. Pokud by někdo tento byt chtěl na investici, umíme vám pomoci i s pronájmem.
Provize není součástí kupní ceny

Parametry bytu

Cena
5 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Spolková, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Jakub Janok

Jakub Janok

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu