Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Vratimov, 12596 m2 (ID: 3446277)

Vratimov

23 302 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 111 053 Kč /za měsíc

(bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Vratimově

Informace k pozemku

Nabízíme vám komerční parcelu v atraktivní průmyslové lokalitě na ulici Mourová ve Vratimově.

Tato parcela je momentálně využívána jako Recyklační areál Vratimov, jenž slouží jako skladová a manipulační plocha pro nakládání s odpady a stavebním materiálem. Roční kapacita dosahuje 30 tisíc tun. Na pozemku je vybudováno vsakovací zařízení a odlučovač ropných látek.

Momentálně probíhá příprava pro výstavbu zabudované váhy o rozměrech 3 x 18 metrů pro nákladní vozidla do 60 tun. Pozemek disponuje elektrickou přípojkou a přípojkou vody. Kamerový systém a příjezdová brána jsou již vystavěny.

V areálu se nachází územně schválena buňka, která je momentálně využívána jako zázemí provozovny. Dále má pozemek schválené koordinované stanovisko k výstavbě haly, která má sloužit k administrativním a skladovacím účelům. V ní je plánováno umístění zařízení na třídění a zpracování drobných stavebních odpadů. Hala může být využívána také jako čistě skladovací nebo výrobní prostory. Její velikost činí 18 x 60 metrů včetně kompletního zázemí ( plánováno pro vlastní zázemí 50 % na 50 % pro možný pronájem - zrcadlově řešeno ) .

Příjezd na parcelu je zajištěn po obecní panelové komunikaci. Aktuálně probíhá územní řízení o plánované elektrifikaci vlakové tratě, v rámci které bude provedena rekonstrukce povrchu s tlakovou kanalizací a asfaltovým povrchem.

Pokud máte zájem o tuto komerční parcelu, rádi vám poskytneme další informace. Navíc je možné po dohodě odstranit protihlukové valy v areálu.

Parametry pozemku

Cena
23 302 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Vratimov
ID
00010
Plocha nemovitosti
12596 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vladimír Cienciala

Vladimír Cienciala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Vratimově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu