Prodej vily, Port d'Andratx (Puerto de Andrach), Španělsko, 791 m2 (ID: 3447895)

Port d'Andratx (Puerto de Andrach), Španělsko

149 731 750 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Nabízíme k prodeji luxusní vilu 5+kk s terasou na pozemku 1 380 m2, v přístavu Port d´Andratx na největším španělském ostrově Mallorca. Nemovitost se pyšní bezkonkurenčním výhledem ze své vyvýšené polohy.

Vila byla postavena v roce 2023 v prestižní rezidenční častí ostrova. Pří výstavbě se dával velký důraz na kvalitu materiálů a vybavení. Tato jedinečná nemovitost byla postavena ve spolupráci s prestižním interiérovým studiem a výsledkem je dokonalé spojení moderních prvků s kouzlem tradičních středomořských motivů. Každý detail domu byl pečlivě navržen pro pohodlí budoucích majitelů.

Prostorný obývací a jídelní prostor je propojen s plně vybavenou kuchyní. Díky panoramatickým oknům má vila dostatek přirozeného světla ve všech místnostech. Jsou zde čtyři ložnice, každá disponující vlastní koupelnou.

Kromě sofistikovaných interiérů jsou tady též výjimečné venkovní prostory, jako je rozlehlá terasa o ploše 141 m2, na kterou je přístup z obývacího prostoru, infinity bazén se slanou vodou a střešní terasa s elegantní odpočinkovou zónou, která nabízí úchvatné výhledy na středomořskou krajinu a přilehlý přístav. Všechny úrovně vily jsou propojeny proskleným výtahem.

Port d´Andratx je vysoce vyhledávanou lokalitou díky vyhlášeným restauracím a skvělé občanské vybavenosti včetně mnoha obchodů. V blízkosti nemovitosti jsou dvě menší pláže a golfové hřiště. Vila je vzdálena pouhých 35 minut jízdy autem od letiště.

Parametry domu

Cena
149 731 750 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Port d'Andratx (Puerto de Andrach), Španělsko
ID
N6836
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
791 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1380 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Míšková

Ing. Lucie Míšková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu