Prodej rodinného domu, Koryčany, 145 m2

Koryčany

3 630 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 300 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a veškerých právních služeb)

Prémioví partneři v Koryčanech

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme zprostředkování prodeje rodinného domu 4+2. v obci Koryčany.
Jedná se samostatnou bytovou jednotku 4+2 s vlastním vchodem a stavebně-technicky oddělenou od zbývající částí domu. Tato v katastru vymezená samostatná bytová jednotka tvoří podíl na bytovém domě s vlastní zahradou a garáží v obci Koryčany.
Nabízený rodinný dům je částečně podsklepený. V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj (21 m2), kuchyň (10 m2), ložnice (12 m2), veranda (9 m2), WC a koupelna. Do patra se dostaneme ze vstupní chodby po dřevěném schodišti. Zde se nachází obývací pokoj (21 m2), ložnice (15,5 m2), kuchyň (13 m2), samostatné WC.
Součástí prodeje je za domem menší dvorek se zahradou, garáží (18 m2) a technickou místností, která je částečně podsklepena (18 m2). Zahrádka nabízí místo pro posezení, relax, zahradničení a to vše v ideálním soukromí.

Koryčany mají veškerou občanskou vybavenost. V blízkosti domu je mateřská školka, základní škola, pošta, obchod, zdravotní středisko. V obci je koupaliště a kemp, jezdecká stáj Hipocentrum, v blízkosti hrad Cimburk, lyžařský areál Stupava. Koryčany jsou nazývány vstupní branou do Chřibů, které jsou doslova rájem turistů a cyklistů.
Koryčany díky svému umístění nabízí velmi rychlou dopravní dostupnost autem do Kyjova (15 min), Kroměříže (25 min), Uherského Hradiště (20 min), ale i Brna (50 min).
Tato nemovitost nabízí flexibilní možnosti využití. Je vhodná jak pro bydlení a to i vícegenerační, tak i ke komerčnímu využití např. k pronájmu.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu jeho zpracování. V souladu s právní úpravou RK uvádí energetickou třídu G.
Pro více informací a sjednání prohlídky volejte makléře. Zajišťujeme financování.

Parametry domu

Cena
3 630 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a veškerých právních služeb
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Koryčany
ID
23
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
145 m2
Plocha nemovitosti
250 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MEERA REALITY

nám. T. G. Masaryka 1281, Zlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Šárka  Ivanová

Ing. Šárka Ivanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Koryčanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu