Prodej bytu 2+kk, Praha - Hlubočepy, Hugo Haase, 52 m2 (ID: 3449091)

Hugo Haase, Praha 5 - Hlubočepy

Rezervováno
6 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 786 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

REZERVACE!!! Nabízíme k prodeji světlý a vzdušný byt včetně veškerého vybavení v osobním vlastnictví 2+kk s rozlohou 52 m², umístěný v příjemném a klidném prostředí novostavby ve 3. patře. Byt se pyšní balkonem a vnitřní komorou, což přináší dodatečný úložný prostor a komfort pro jeho obyvatele.

Interiér bytu je kompletně zařízený, včetně kuchyňské linky s moderními spotřebiči jako je sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myčka nádobí a digestoř. V ložnici najdete prostornou vestavěnou skříň a další nábytek, který je ve vynikajícím stavu, což umožňuje novým majitelům okamžité nastěhování bez potřeby dalších investic.

Tento byt byl v minulosti využíván jako rekreační útočiště jeho majitelů pouze několik týdnů v roce, což zajišťuje jeho vynikající stav. Součástí prodeje je veškeré vybavení, což z tohoto bytu činí ideální volbu pro ty, kteří hledají pohodlí "přijet a bydlet".

Dům se nachází v oblasti s vysokou životní úrovní, obklopen zelení a vybavenostmi pro volný čas, včetně mini parku s jezírky a dětského hřiště přímo před domem. Výborná dostupnost MHD, s tramvajovou a autobusovou zastávkou jen 5 minut chůze od domu, zajišťuje snadný přístup k celému městu.

Tento byt představuje výjimečnou příležitost pro ty, kteří hledají komfort, styl a praktičnost v jednom.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
6 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Hugo Haase, Praha 5 - Hlubočepy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Mgr.Olga Belyakova

Mgr.Olga Belyakova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu