Prodej bytu 3+kk, Znojmo, Sokolská, 70 m2

Sokolská, Znojmo

4 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 968 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu, včetně DPH, včetně poplatků)

Prémioví partneři v Znojmu

Informace k bytu

Vlastní parkování a pár minut chůze do centra. To a mnohem více nabízí zrekonstruovaný a prostorný byt na ulici Sokolská.
+ 3+kk, 70 m2
+ Klidná lokalita
+ Vlastní parkovací stání
+ Nová kuchyňská linka + spotřebiče na míru
+ Byt po kompletní rekonstrukci
+ Vlastní sklepní kóje
+ Okna do vnitrobloku = klidné bydlení

Hledáte moderně a vkusně zrekonstruovaný byt v blízkosti centra města? Máte vlastní automobil a chcete po příjezdu domů pohodlně zaparkovat? Potom si nenechejte ujít tuto příležitost.

Při vstupu do bytu vás přivítá vstupní chodba s úložnými prostory, která plynule přechází do obývacího pokoje. Ten spolu s kuchyní tvoří vzdušný prostor a srdce bytu. Díky moderní kuchyňské lince, vkusně volenému osvětlení a velkým proskleným dveřím do prvního z pokojů se zde budete cítit opravdu jako doma. Přírodní světlo do prostoru proudí západně orientovaným oknem. Výhled směřuje k hřišti a městskému parku, díky čemuž získáte naprostý klid od ruchu ulice a zvuků aut.

Kuchyňská linka na míru je plně vybavena spotřebiči, tedy indukční deskou, zabudovanou elektrickou troubou a zabudovanou mikrovlnnou troubou, společně s lednicí, mrazákem a myčkou na nádobí. Linka nabízí dostatek úložného a pracovního prostoru, který je navíc přímo osvětlován přírodním světlem.

Z obývacího pokoje jsou přístupné dva samostatné, neprůchozí pokoje s jižní orientací oken. Také tyto pokoje jsou okolní zástavbou ochráněny od hluku. Naprosté soukromí dotvoří nová plastová okna s dvojskly, která jsou instalována v celém bytě.

Pro kompletní pohodlí je vám k dispozici koupelna s vanou, toaletou a otopným žebříkem. Koupelna je, stejně jako zbytek bytu, velice vkusně zrekonstruovaná. V koupelně se myslelo i na praktičnost, a proto k jejímu vybavení získáte spoustu dalších doplňků, jako je zástěna pro sprchování, police, háčky a osvětlené zrcadlo.

Koncept moderního bydlení podtrhuje dnes tolik oblíbená vinylová podlaha, která se stará o příjemnou atmosféru v celém bytě kromě koupelny, kde se nachází praktická dlažba.

Byt se nachází ve II. NP bytového domu na ulici Sokolská. Byt prošel v roce 2021 rekonstrukcí podlah, stropu, koupelny, kuchyně, odpadů a rozvodu elektřiny. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, vytápění elektrické přímotopy a topný panel. Měsíčný náklady na byt jsou 3.800 Kč elektřina, 500 Kč vodné a stočné na jednu osobu a 700 Kč fond oprav.

Pokud vás tento byt zaujal, rád se s vámi setkám na společné prohlídce! S financováním vám rádi pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Parametry bytu

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, včetně DPH, včetně poplatků
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Sokolská, Znojmo
ID
01114
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 94 lidí

Prodejce

Ing. Michal Arbeiter

Ing. Michal Arbeiter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu