Prodej rodinného domu, Okoř, 265 m2 (ID: 3450564)

Okoř

13 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 65 290 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Okoři

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji unikátní nemovitost s výhledem na hrad Okoř.

Stavba pochází z roku 1649 a byla původně součástí statku, který se nachází v blízkosti. Objekt prošel od té doby několika rekonstrukcemi. V roce 1993 a také v roce 2008 kdy byl postavený objekt v objektu s izolační mezerou mezi původní kamennou zdí a vnitřní cihlovou stěnou. Podlaha je ze Sliveneckého mramoru s ventilačními průduchy. Nyní dům prochází další rekonstrukcí a má novou střechu včetně trámoví a izolace. V domě je zavedený plyn i elektřina, v obci Okoř není veřejný vodovod, na zahradě je tedy studna a vybudovaný septik.

V přízemí domu naleznete rozlehlou obývací místnost s krbem a jídelním koutem. Dále kuchyň a první koupelnu. V prvním patře se nachází hlavní ložnice s vlastní koupelnou, další dvě ložnice, ke kterým náleží třetí koupelna v domě. V rámci chodby je také otevřený prostor, kde lze vytvořit posezení, či pracovní kout.

K nemovitosti patří dva pozemky, oba s vjezdem pro auta o celkové výměře 1.086m2. Objekt se nachází na okraji obce, ve velmi malebné krajině na hranici CHKO, se šumem blízkého potoka. Z tohoto potoka je vybudován přívod vody na zalévání zahrady. Objekt ale leží mimo záplavové území.

Obec Okoř leží pouze 15 minut jízdy autem do Prahy. Autobusem trvá cesta na Nádraží Veleslavín pouze 28min, v obci jezdí dva autobusy a to několikrát do hodiny.

Objekt je v hodný pro bydlení, rekreaci, nebo jako komerční prostor.

Parametry domu

Cena
13 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Okoř
Stavba
Kamenná
Plocha užitná
265 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1086 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FOLLOW ME HOME reality

Bílkova 869/12, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Veronika Sluková

Veronika Sluková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Okoři?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu