Prodej činžovního domu, Ostrava, Binarova, 800 m2 (ID: 3451397)

Binarova, Ostrava

20 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 314 Kč /za měsíc

(Cena je za nemovitost.)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k nemovitosti

Základní info:
- bytový dům s 5 prostorově nadstandardními byty
- byty jsou zapsány v katastru jako samostatné bytové jednotky
- zastavěná plocha cca 510 m2 + nezastavěný pozemek cca 1250 m2
- fantastické místo 10 min od centra Ostravy
Dovoluji si Vám nabídnout nově rekonstruovaný bytový dům. Stavba má více než 800 m2 užitných ploch, z čehož je téměř 600 m2 podlahových ploch bytů. Dále jsou k dispozici společné prostory v domě, sklepní kóje a parkovací stání před domem. V 1. NP domu se nalézá mezonetový byt 3+kk s podlahovou plochou 76 m2 a byt 3+1 s podlahovou plochou 94 m2 a lodžií. Ve 2. NP je další byt 3+kk + sklad u bytu s podlahovou plochou 89 m2 a další 3+1 + sklad u bytu s výměrou 103 m2. V jižní části objektu se nalézá velkometrážní atypický byt (zatím bez uzavřené dispozice) s podlahovou plochou 221 m2. Uvedené výměry bytů nezahrnují plochy společných prostor, sklepů ani parkovacích míst.
Na domě byla provedena kompletní revitalizace: byla instalována nová okna, objekt byl zateplen a byla provedena další technická opatření v souladu s projektem Zelená úsporám - dům je nízkoenergetický. Dále byly v domě provedeny nové datové rozvody, rozvody vody, odpadů a elektřiny, byla opravena střecha, nové omítky a podlahy. Byty mají nové rozvody topení a v každém bytě je samostatný elektrický kotel a bojler.
Velkým plusem této nabídky je vynikající lokalizace - jedná se o naprosto atypické přírodní místo obklopené lesy - máte pocit, že jste někde v Beskydech a přitom jste do 10 min. od centra města. Je to koncová lokalita, kde není žádný průjezd vozidel. Okolní zástavba je minimální.
Doporučuji prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
20 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je za nemovitost.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Binarova, Ostrava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
800 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
800 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FIREA.CZ, finance a reality

Rekreační 2126/7, Ostrava, Poruba

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Cakl Marek

Cakl Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu