Pronájem bytu 1+kk, Frymburk - Kovářov, 39 m2

Frymburk, okres český krumlov, Kovářov

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Frymburku

Informace k bytu

Nabízíme Vám možnost dlouhodobého ročního pronájmu tohoto útulného a praktického studiového apartmánu 1+kk s balkonem o celkové ploše 39 m2, vhodného pro maximálně 4 osoby. Majitelé se nebrání pronájmu rodinám a dalším zájemcům, kteří ocení klidné prostředí a výhodnou polohu objektu.

Apartmán nabízí výhled na Kovářovskou zátoku a jeho vlastní terasa poskytuje ideální místo pro relaxaci a odpočinek, ať už při snídani nebo večeři při západu slunce. Moderně zařízený obývací pokoj s dvoulůžkem a jednolůžkem disponuje LCD televizorem, jídelním koutem a otevřeným kuchyňským koutem.

Kuchyňský kout je vybaven lednicí s mrazákem, varnou deskou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, kávovarem Nespresso, toustovačem, topinkovačem a veškerým potřebným kuchyňským a stolním nádobím. Koupelna disponuje sprchovým koutem, WC, fénem, zrcadlem a sušákem na prádlo, prostorná chodba nabízí vestavěnou skříň, botník, lavici a zrcadlo.

Vytápění apartmánu je podlahové, voda a kanalizace obecní.

Vzdálenost do městečka Frymburk činí pouhých 7 minut jízdy a do obce Černá v Pošumaví také. Pláž je od objektu vzdálena pouhých 200 metrů.
Sportovní vybavení, jako jsou kola, paddleboardy, koloběžky nebo lyže se dají uschovat v garáži, která se nachází ve spodní části areálu.

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Frymburk, okres český krumlov, Kovářov
ID
CB-240306
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
45 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
44 m2
Podlahová plocha
39 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Lokální elektrické
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice 6

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Eva Kubátová

Eva Kubátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Frymburku (okr. Český Krumlov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu