Prodej obchodního prostoru, Bříství, 209 m2 (ID: 3452486)

Bříství

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právních služeb)

Prémioví partneři v Bříství

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Zprostředkujeme Vám koupi obchodního prostoru vedeného jako rodinný dům 124,5 m2 s garáží a pozemkem 516 m2 v obci Bříství s výborným napojením na dopravní infrastrukturu - sjezd 18 na dálnici D11.

Objekt se nyní bude rekonstruovat a budoucí majitel má ještě možnost do úprav zasáhnout a přizpůsobit vše svým potřebám, neváhejte tuto jedinečnou příležitost promeškat!

Zděná stavba se aktuálně skládá z části obchodní (67,5 m2) s přístupem z hlavní ulice a obytné (57 m2), kde je vše připraveno k rekonstrukci dle představ nového majitele. Obytná část osazena sedlovou střechou, obchodní část plochou s odtokem do odkapu směrem na dvůr. Městská kanalizace i vodovod napojena do domu. Studna na pozemku, elektřina zavedena. uzavřený dvorek (226 m2) poskytuje soukromí a lze z něj přijet do nově vybudované obrovské garáže (84 m2) s velkými garážovými vraty (5,081 m) na dálkové ovládání. Garáž je vyzděná z tvárnic s integrovanou tepelnou izolací a nachází se v ní elektřina 230 a 400 V. Šířka garáže 11,5 m, hloubka 7,3 m.

Výborná příležitost spojit podnikání (s obcí předběžně domluveno zřízení potravin nebo bistra) s bydlením a nebo předělat na čistě obytnou budovu. Garáž pak lze využít jako skladovací místo. Obytnou část jako kancelář nebo bydlení a obchodní část k obchodu, skladu, showroomu, výdejně a podobně. Dům je vyklizený, čistý s přípravou kanalizace a vodovodu. Podlaha připravená pro položení nové nášlapné vrstvy. Stačí zapojit svoji fantazii a nebo se inspirovat naší vizualizací pro dotvoření útulného bydlení.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl předložen a proto dle zákona uvádíme hodnotu G.

Dům se nachází v zástavbě samostatně stojících domů poblíž středu obce Bříství. Nalezneme zde městský úřad, autobusovou zastávku se spojem do Českého Brodu nebo do Lysé nad Labem, dětské hřiště, tenisový kurt, fotbalové hřiště, hospoda, kostel, velkoobchod s okrasnými dřevinami a hasičskou zbrojnici.

Obec leží na strategickém místě poblíž sjezdu 18 z dálnice D11, kde jste autem v Praze do 10 minut. V blízkosti benzínová pumpa, Zřícenina kaple Povýšení sv. Kříže, Zřícenina Týneckého mlýna, RC letiště Starý Vestec a další zajímavosti.

V obci aktuálně chybí potraviny nebo případné bistro/kavárna, která by byla otevřena i dopoledne pro místní rodiny z dětmi.

Cena obsahuje provizi a právní servis včetně advokátní úschovy a kolku na katastru nemovitostí. Lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme. Bez právních vad.

Pokud Vás nabídka zaujala, rádi Vám nabídku představíme na osobní prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Bříství
ID
23-Bř-K-P-M
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
209 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Kosina

Ing. Miroslav Kosina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Bříství?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu