Prodej obchodního prostoru, Lysá nad Labem, Na Písku, 67 m2

Na Písku, Lysá nad Labem

3 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 110 Kč /za měsíc

(exkluzivní nabídka včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Lysé nad Labem

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi multifunkční nebytový prostor s celkovou plochou 67,6 m2, který je umístěný v přízemí bytového domu v Lysé nad Labem.

Jednotka se nachází v blízkosti centra obce s deseti tisíci obyvateli, což přináší výhodu snadné dostupnosti pro zákazníky i pro případné rezidenty. Nemovitost tak představuje nejen zajímavou příležitost pro vlastní podnikání, ale také jako investici k pronájmu.

Vstup do jednotky je umožněn celkem třemi samostatnými vchody, jedním ze společných prostor objektu a dále dvěma přímo z ulice Na Písku. Dispozičně je členěna na dvě místnosti – kancelář (42,5 m2) a sklad (17,3 m2). Součástí je dále kompletně vybavená kuchyň s koupelnou. Svými parametry je tak nemovitost ideální pro podnikání v oblasti služeb. Může tu být prodejna, ordinace, kancelář, servis nebo podobná provozovna.

Celý dům prošel v nedávné době kompletní rekonstrukcí. Jeho konstrukce je zděná, krov dřevěný. Obálka je tvořená zateplovacím systémem, okna jsou plastová s izolačním trojsklem. Vytápění zajišťuje elektrický kotel a k dispozici jsou také krbová kamna, která jsou napojena do topného systému. Náklady na provoz jsou tak velmi nízké.

V současné době slouží prostor jako jednotka 2+kk pro bydlení.

Pokud hledáte prostor pro vaše podnikání, případně zajímavou investiční příležitost, neváhejte se spojit s realitním makléřem.

Parametry nemovitosti

Cena
3 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
exkluzivní nabídka včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Na Písku, Lysá nad Labem
ID
0202-NP02742
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
67 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jaroslav Dvořák

Jaroslav Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Lysé nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu