Prodej rodinného domu, Nový Knín, Staroknínská, 157 m2

Staroknínská, Nový Knín

14 508 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 142 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Novém Kníně

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Exklusivně nabízíme prodej zrekonstruované usedlosti v obci Nový Knín, okr. Příbram. Jedná se o velmi zajímanou nemovitost v samém srdci obce Nový Knín a přitom zde máte absolutní soukromí a klid. Celková plocha pozemku činí 896 m2, z toho je zastavěná plocha a nádvoří 467 m2 a zahrada 429 m2. Dům prošel nákladnou a citlivou rekonstrukcí s kvalitními technologickými postupy v energetické třídě B.

Dispozice domu přízemí (77 m2), po vstupu se nacházíme ve vstupní hale, hlavní dominantou domu je obývací pokoj s kuchyňským koutem (42 m2) s vysokými stopy, díky kterém je místnost velmi vzdušná. Na přízemí máme dále v druhé polovině domu pokoj (13,3 m2) s koupelnou, samostatnou toaletou, technické zázemí. Kuchyňská linka je již v ceně a je před dokončením montáže. Z obývacího pokoje vede schodiště do 1. patra (80 m2), zde se nachází 3 pokoje (26 m2, 11 m2 a 14,3 m2), koupelna, toaleta a spojovací chodba, kde je navržen skříňový systém, díky kterému získáte spousty úložného prostoru. Dům lze na přání nového majitele dokonči dle vlastních představ.
Okna jsou nová, dřevěná, špaletová, vytápění je zde řešeno pomocí tepelného čerpadla s kombinací elektrokotle a se zásobníkem na vodu, dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, z 1/4 je podsklepen.
Pozemek je z jedné strany oplocen kamennou opěrnou zdí, z další strany tvoří hranici pozemku samotný dům a zbylé oplocení bude dokončeno klasickým pletivem. Na pozemek je přístup přes stylová dřevěná vrata a máme zde dostatek prostoru na parkování či výstavbu parkovacího přístřešku či garáže.

Lokalita je velmi dobře dostupná autem Praha cca 40min, Mníšek pod Brdy 20 min, Dobříš 10min. Dále zde lze využít autobus linky 361 v pěší vzdálenosti. Veškerá občanská vybavenost se nachází v obci a nebo v nedaleké Dobříši. Okolí je rozmanité se spoustou zeleně s možností výletů či vycházek do přírody. Nedaleko se nachází Slapská přehrada.

Pro více informací kontaktujte makléře, prohlídka nemovitosti je možná po dohodě. Cena zahrnuje provizi RK. Vřele Vám tuto nemovitost doporučuji.

Parametry domu

Cena
14 508 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Staroknínská, Nový Knín
ID
57380
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
157 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
896 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Kníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu