Prodej rodinného domu, Plzeň, Karafiátová, 280 m2 (ID: 3454142)

Karafiátová, Plzeň

15 560 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 74 154 Kč /za měsíc

(Cene je včetně provize i kompletního právního servisu.)

Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Představuji nadstandartní rodinný dům se zahradou, o rozloze 685 m2, koupacím jezírkem a samostatně stojící garáží v jedné z nežádanějších lokalit v Plzni na Bručné!

Dvougenerační dům disponuje dvěma zcela oddělenými, bytovými jednotkami, se samostatným vchodem, kdy první byt je řešen jako 3+1 cca 78 m2 (kuchyně, obývací pokoj, ložnice, pokoj pro hosty, koupelna a WC) a druhý, mezonetový byt o dispozici 3+1 cca 135 m2 (kuchyně obývací pokoj, dětský pokoj, ložnice) + samostatný pokoj v nejvyšším patře s vlastní koupelnou a toaletou. V každém bytě jsou pak krbová kamna na dřevo.

Dům je kompletně podsklepený (cca 67 m2) a v současné době je sklep z části využíván k relaxaci (sauna, sprcha, masážní lůžko…) a z části jako technické zázemí a prádelna se sprchou a další toaletou.
Garáž je též podsklepena a na střeše je nová fotovoltaická elektrárna (realizace 2023).

V garáži je pak oddělená místnost, sloužící jako vybavené fitness, ze kterého můžete v létě skočit přímo do koupacího jezírka, které je přímo na dosah. U jezírka je pak posezení s grilem a venkovní kuchyní. Dům má také vlastní funkční studnu, která slouží na závlahu okrasné zahrady.

Jako zdroj tepla je využíváno nové tepelné čerpadlo vzduch-voda (realizace 2023), jako záložní zdroj je zde stále zánovní plynový kotel po revizi. V horním bytě pak dokonce dvě klimatizační jednotky.
Na střeše garáže je pak výkonná fotovoltaická elektrárna s bateriovým úložištěm.
Výrazně tak klesají náklady na vytápění a ohřev vody!

V blízkosti tohoto výjimečného domu naleznete veškerou občanskou vybavenost a nespornou výhodou jsou pouhé 3 min. na dálnici D5. Stejně tak jako do OC Olympia.

Dům je po rekonstrukci a přestavbě – kolaudováno 2024.
Vhodný pro početnou rodinu nebo ideální v kombinaci s podnikáním.

Neváhejte mě kontaktovat, rád s vámi půjdu na prohlídku. S financováním rád pomohu.

Parametry domu

Cena
15 560 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cene je včetně provize i kompletního právního servisu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Karafiátová, Plzeň
ID
2414
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
685 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Zdeněk Polesný

Zdeněk Polesný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu