Prodej rodinného domu, Jalubí, 80 m2

Jalubí

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Jalubí

Informace k domu

BO! Reality Vám nabízí k prodeji rodinný dům s velkým pozemkem, který se nacházející v obci Jalubí, okres Uherského Hradiště.

Jedná se o samostatný přízemní objekt s 3 pokoji o velmi dobrém stavu, kuchyní, samostatné koupeny a WC. Zastavěná plocha činí 92 m², užitná plocha cca 80 m² na parcele o rozloze 2867 m². Vybavení nemovitosti je kompletní včetně sklepů o ploše cca 10 m². V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, jako je škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta a supermarket.

Odpad je řešen kanalizací, přívod vody zajišťuje dálkový vodovod a vlastní studna, plynovod se nachází na hranici pozemku a elektřina je ve standardním napětí 230 V. Topení je zajištěno lokálními tuhými palivy, teplo je rozvedeno pomocí radiátorů. Na zahradě je spoustu ovocných stromů. Za domem se nachází stavba, kterou možné využít jako výměnek, stavba je kompletně podsklepená. Příjezd k nemovitosti je po asfaltové a zpevněné vozovce, s dostupností autobusu.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Jalubí
ID
4372
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
92 m2
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
2867 m2
Plocha zahrady
2775 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Jan Prudil

Jan Prudil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jalubí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu