Prodej rodinného domu, Polště, 160 m2 (ID: 3454942)

Polště

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Polštích

Informace k domu

Nabízím k prodeji zabydlený rodinný dům v obci Polště. Dvoupodlažní cihlový rodinný dům o dispozici 5+1 se nachází na pozemku o celkové výměře 1616m2. V 1. nadzemním podlaží se nachází obývací pokoj, kuchyně, pracovna, sociální zázemí se sprchovým koutem, technická místnost a garáž. Ve druhém nadzemním podlaží jsou 3 pokoje, sociální zařízení s rohovou vanou a šatna. Velkou výhodou rodinného domu je prostorná samostatná garáž (20m2), ze které suchou nohou vstoupíte do obytné. Druhou velkou výhodou domu jsou provozní náklady spojené s užíváním domu díky osazení účinného tepelného čerpadla země - voda zajišťující vytápění a ohřev teplé užitkové vody.

Energetická náročnost domu je C – Úsporná.

Obec Polště leží asi 10 km jihozápadně od Jindřichova Hradce. V současné době žije v obci něco málo přes 100 obyvatel, obec má 68 čísel popisných, z nichž 22 je využíváno k individuální rekreaci. Díky místnímu spolku dobrovolných hasičů a dalším nadšencům se v obci udržují staré zvyky a vymýšlejí se různé atrakce pro pobavení místních občanů – masopustní průvod, dětský den se soutěžemi. V obci funguje obecní knihovna, která je vzhledem k počtu občanů i poměrně dosti využívána. Další její službou je i bezplatný veřejný internet.

V případě zájmu zajistíme financování na dobu až 35 let.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102878.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Polště
ID
N102878
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1616 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Kubeš

Jan Kubeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Polštích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu