Prodej bytu 2+kk, Boskovice, Kpt. Jaroše, 43 m2 (ID: 3455209)

Kpt. Jaroše, Boskovice

3 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 110 Kč /za měsíc

(Cena je vč. právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Boskovicích

Informace k bytu

Nabízíme Vám ke koupi pěkný byt v osobním vlastnictví s dispozicí 2+kk. Bytový dům se nachází v centru města Boskovice, v ulici Kpt. Jaroše 154/11 a prošel společně s výstavbou 8 bytových jednotek celkovou rekonstrukcí v roce 2012. V bezprostřední blízkosti najdeme veškerou občanskou vybavenost a kulturní vyžití. Byt je ve 2. NP a jeho celková užitná plocha činí 43,7 m². Součástí domu jsou rozlehlé suterénní prostory o třech místnostech, ke společnému užívání všech bytových jednotek. K bytu náleží vyhrazené parkovací stání, zabezpečené v uzavřeném dvoře, do kterého je přístup přes elektrická vrata na ovládání. Ve dvoře lze také využívat příjemného posezení s dětským koutkem, kde si Vaše děti mohou v bezpečí hrát.

Měsíční náklady na bydlení jsou celkem: 5.730,- Kč. Vytápění bytu zajišťuje zánovní elektrický kotel a ohřev vody elektrický bojler. Energetická náročnost budovy: třída: D.

Dispozice bytu: předsíň (3,3 m²), koupelna (5,2 m²) s vanou, umyvadlem, wc, elektrickým kotlem a bojlerem, ložnice (12,0 m²) s vestavěnou skříní, obývací pokoj s kuchyňským koutem (23,2 m²). V kuchyni najdeme zabudovanou elektrickou troubu, varnou desku a digestoř.

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna na hranici mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou v nadmořské výšce asi 380 metrů. Boskovice se pro své krásné okolí stávají centrem turistiky a odpočinku. Nejbližší okolí nabízí zajímavé možnosti pro pěší turistiku a cykloturistiku. Boskovice jsou obklopeny pěknými lesy Drahanské vrchoviny. V okolí města je řada značených turistických tras, které směřují do klidových zón Kunštátska. Boskovice se nacházejí v severní části Moravského krasu se Sloupsko-Šošůvskými jeskyněmi a dalšími lokalitami krasového území. Historické jádro města je včetně židovského ghetta od roku 1990 městskou památkovou zónou.

Parametry bytu

Cena
3 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je vč. právního servisu a provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kpt. Jaroše, Boskovice
ID
011
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
43 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
43 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Jana Ondruchová

Jana Ondruchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Boskovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu