Prodej rodinného domu, Černovice, Nádražní, 160 m2

Nádražní, Černovice

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Černovicích

Informace k domu

Nabízíme velmi hezký rodinný dům o velikosti 4+1 na vlastním pozemku o výměře 941 m2 nacházející se na velmi hezkém a klidném a slunném místě v blízkosti centra města Černovice.
Dům je napojený na obecní vodu a kanalizaci, dále má rozvod elektřiny 230 + 400 V - tyto rozvody jsou již v celém domě v mědi, topení je zajištěno plynovými VAFKAMI + jsou ve 2 místnostech instalovány 2 x krbová kamna na dřevo, která pohodlně dovytopí celý dům. V celém domě jsou plastová okna s izolačním 2-sklem, dům je ze 3 stran zateplený 5-cm polystyrénem, ze 2/3 má 20 let nově dělanou střechu z tašek KM BETA, koupelna s vanou a splachovacím WC - rozvody vody jsou již v plastu, elektrický bojler na ohřev teplé vody, menší kuchyňská linka s plynovým sporákem a nad celým obytným prostorem domu je velká půda, kam se vstupuje po schodech přímo z domu - zde je možné v tomto půdním prostoru vybudovat několik dalších pokojů. V domě se nachází i menší sklípek o výměře cca 15m2. Okolo celého domu bylo provedeno odkopání a následně byly provedeny drenáže.
Na zahradě stojí dále samostatně technická budova, kde se nachází 2 garáže + velmi hezká kutilská dílna s ponkem + dále je na konci zahrady nově postavená samostatná velká garáž 43 m2 s technickým zázemím a vjezdem přímo z ulice. Zahrada okolo domu je velmi hezky udržovaná a nabízí zde další možnosti k vybudování pergoly, venkovního krbu, menšího bazénu atp...
Dům byl postaven cca 1920-1930 a byl průběžně modernizován a udržován do dnešní podoby. Na koupi je možné využít i financování hypotékou nebo stavebním spořením, se kterým Vám samozřejmě rádi pomůžeme. Dům je možné využít k trvalému bydlení i k rekreaci.

Město Černovice je plně vybaveno svým zázemím, jako je MŠ, ZŠ, doktor, pošta a obchody, restaurace - což tento dům díky své poloze umístění nabízí ve velmi dostupných vzdálenostech a nachází se pouhých 25 km od historického centra města TÁBOR. Koupi tohoto domu velmi doporučujeme - neváhejte nás kontaktovat k prohlídce !

Parametry domu

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Černovice
ID
4870
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
298 m2
Plocha nemovitosti
941 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Telekomunikace
Internet
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Vysočina s.r.o.

Reality Vysočina s.r.o.

Beckovského 2045, Havlíčkův Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Radek Peřina

Radek Peřina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černovicích (okr. Pelhřimov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu