Prodej pozemku pro bydlení, Sýkořice, 1046 m2 (ID: 3455475)

Sýkořice

3 230 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 393 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sýkořicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi jedinečný stavební pozemek pro výstavbu rodinného domu v obci Sýkořice o výměře 1046 m². Přípojky obecního vodovodu a kanalizace jsou na pozemku a stačí je jen osadit měřiči. Antoníček s elektrikou je již osazen elektroměrem 32A.

Pozemek je mírně svažitý, a proto majitel pozemku nechal na místě dostatek materiálu na případné srovnání pozemku či pro vytvoření gabionu.
Pro vás to znamená podstatnou úsporu vlastních peněz. Pro další úsporu peněz a času jsme pro Vás zajistili architekta a kvalitní stavební firmu, která již realizovala dva sousední domy.

Koupě tohoto pozemku a výstavba domu je výhodnou šancí pro skvělé bydlení.

Bydlet budete na strategickém místě obce, v chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko a na hranici budoucího národního parku, který představuje jednu z nejkrásnějších přírodních oblastí v České republice.

Naproti domu je obchod s potravinami, dětské hřiště, obecní úřad i autobusová zastávka. Školu, školku naleznete 9 minut jízdy autem v obci , Zbečno".

Pro volnočasové aktivity můžete využít cyklostezky, lesy, ale i sportovní areál, kde jsou hřiště jak na tenis, beach volejbal tak nohejbal.

Pozemek lze financovat hypotečním úvěrem, s kterým vám rádi pomůžeme.

Pokud máte zájem o více informací, nebo prohlídku, vyplňte prosím formulář u inzerátu. Veškeré informace a podklady Vám přijdou do 10 minut na Vámi zadaný e-mail. Pokud by Vám e-mail nedorazil prosím o kontrolu "Nevyžádané pošty". Někdy se stane, že e-mail zapadne kam nemá. Případně mi zavolejte, zodpovím veškeré Vaše otázky.

Těším se na případnou společnou prohlídku .

Parametry pozemku

Cena
3 230 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Sýkořice
ID
J10011
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1046 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Neupravená
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Oršuliak

Martin Oršuliak

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Sýkořicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu