Prodej bytu 3+kk, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Kralupská, 63 m2 (ID: 3457016)

Kralupská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

6 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 454 Kč /za měsíc

(cena včetně garáže a zprostředkovatelské provize; hypoteční poradenství zdarma)

Prémioví partneři v Brandýse nad Labem

Úklidové služby

Informace k bytu

REZERVACE do 21.5.2024
Hledáte spojení klidného bydlení v blízkosti přírody a přitom s velmi dobrým spojením Prahy či Ml. Boleslavi za rozumnou cenu v novostavbě s veškerým komfortem včetně samostatné vlastní garáže?

Doporučujeme Vám slunný byt 3+kk (63 m2) a terasou ( 26,5 m2) s volným výhledem do krajiny, a to v 6. nadzemním podlaží novostavby z r. 2016 s výtahem . Součástí nabídky je i samostatná garáž (14,10 m2) v přízemí domu.
Osobní vlastnictví, lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rád pomůže zajistit náš hypoteční specialista za co nejvýhodnějších podmínek.

Jedná se o světlý byt, který jako jediný v domě disponuje terasou podél celého bytu (26,5 m2) a nabízí pěkné volné výhledy do okolí i dostatek prostoru pro posezení, grilování, květiny nebo např. dětský bazén.
Byt se sestává z hl. obývacího prostoru (26 m2) se vstupem na terasu, s kuchyňským a jídelním koutem; 2x samostatného pokoje- 2x 12m2 (1x pokoj se vstupem na balkon/terasu). Nové vinylové kvalitní podlahy. V předsíni a pokoji vestavné skříně. Prostorná koupelna s vanou a místem pro pračku, sušičku; WC zvlásť.
Kuchyň vybavena veškerými spotřebiči včetně digestoře, myčky, lednice s mrazákem a el. varnou deskou a troubou.
Orientace bytu na JZ a SZ.
K bytu náleží sklepní kóje. V přízemí domu kočárkárna. Dům má vlastní plynovou kotelnu- vytápění ústřední. Garáž s přípojkou elektřiny. Nízké poplatky- 5.566,- Kč/měs. (při 3 os.) z toho FO (fond oprav) 1.373,- Kč.

Brandýs nad Labem- Stará Boleslav s bohatou historií nabízí vynikající dostupnost do Prahy (do 20 min.) i Ml. Boleslavi, zároveň je zde veškerá občanská vybavenost včetně MŚ, ZŠ, nemocnice a mnoho příležitostí jak trávit volný čas- parky, lesopark, Polabská cyklostezka a geostezka, zámek, kino atd.

Neváhejte si sjednat osobní prohlídku této nemovitosti nabízející příjemné a komfortní bydlení.

Parametry bytu

Cena
6 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně garáže a zprostředkovatelské provize; hypoteční poradenství zdarma
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kralupská, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID
001192
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Garáž
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ing. Andrea Hrubcová

Ing. Andrea Hrubcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brandýse nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu