Prodej rodinného domu, Košťany - Střelná, K zámku, 95 m2

K zámku, Košťany, Střelná

5 743 225,6 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 371 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Košťanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu řadového rodinného domu, který se nachází v malebné lokalitě, Košťany u Teplic. Dům bude předán kompletně dostavěný a připravený k bydlení, novému majiteli zbyde pouze instalovat kuchyňskou linku dle vlastní představy. Dokončení je plánováno již začátkem srpna 2024!

Tento elegantní a moderní dům nabízí 95 m² užitné plochy. V přízemí se nachází předsíň, velmi prostorný obývací pokoj, velká kuchyně, koupelna, technická místnost a komora. Po schodech se dostaneme do patra, kde najdeme dvě ložnice a další koupelnu.

Dům je navržen s důrazem na praktičnost a komfort, při stavbě se používají materiály výhradně nejvyšší kvality! V ložnicích, obývacím pokoji a kuchyni budou vinylové podlahy, v jiných místnostech dlažba. Obvodové zdivo Porotherm 240 mm + izolace polystyren 200 mm. Spolu s mimořádně promyšleným systémem topení zaručují úspornost a mimořádnou životnost nemovitosti. Vytápění je řešeno podlahovým topením + tepelným čerpadlem + rekuperaci.
Součásti je také zahrada o ploše 82 m², kterou můžete využít k odpočinku, grilování, volnému času i hraní s dětmi.

Košťany jsou malebnou, vyhledávanou lokalitou s výbornou dostupností do lázeňského města Teplice, díky čemuž je zde skvělá občanská vybavenost, ale zároveň naprostý klid a spousta zeleně.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci moderní architektury, praktičnosti a klidného života v mimořádně příjemném prostředí za výbornou cenu.
Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Také Vám rádi pomůžeme s nejvýhodnějším financováním na koupi Vašeho vysněného bydlení!

Cena: 5.743.225,- Kč

Parametry domu

Cena
5 743 225,6 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
K zámku, Košťany, Střelná
ID
57935
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
60 m2
Plocha nemovitosti
142 m2
Plocha zahrady
82 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Košťanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu